TürkHackTeam'e Özel Rap Çalışması! Çok Yakında Sizlerle!

BySciaa

Katılımcı Üye
9 Tem 2012
887
241
Root
Daha Önceden de konuşmuştuk , Türk Hack Team'e özel bi rap şarkısı yapacağımı söylemiştim bu gün şarkının kayıt , mix , mastering işlemlerini bitirip grafik tasarımcılara teslim ettim çok yakında sizlerle olucaktır! Şarkının kaydı Baraka Records(Ankara)'da Alındı altyapıda ise Tolga Eren bana eşlik ediyor Tüm Mix Mastering ve Düzenlemeler ise bana ait.

ŞARKIDAN İLK ACAPELLA! : [ame]https://www.youtube.com/watch?v=lcIN-JKL2wc[/ame]

Jll7dJ.jpg
 

ANTROPİ

Adanmış Üye
6 Nis 2016
6,268
156
93
root@kali:~#
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın dostum. Belli ki zor iş. Paylaşınca bana da haber verirsen sevinirim, kolay gelsin :)
 

MikoReis7

Uzman üye
24 Haz 2016
1,941
1
20
Bence Yeter
Beyler Bu Parçada Muhteşem Olmuş Dinleyin :)

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=xYXlvzQkvOs"]https://www.youtube.com/watch?v=xYXlvzQkvOs[/ame]
 

MwTugi

Kadim Üye
19 May 2016
5,120
279
9
Nereye !
Ellerine yüreğine kalemine sağlık gerçekten böyle çalışmalar hoşuma gidiyor.

Var ol dostum. :)
 

inbox

Katılımcı Üye
15 Mar 2017
585
3
Alert Canada
Yeah!
Ağzına sağlık dostum fakat arabesk rap beat'i gibi olmuş bence daha canlı bir beat kullanabilirsin şöyle gaza getiren bir beat olabilir benim fikrim ve düşüncem bu yönde fakat yinede sözleri bir kısmını dilledik gerçekten güzel ve anlamlı takipteyim beliyorum. :)
 

alperfb18

Uzman üye
27 Şub 2016
1,796
0
London
Dostum ağzına sağlık sesin güzel şarkını tabii ki beğendim ama ses tonu biraz sert biçimde dursa daha iyi olur index müzikleri gibi yaparsan herkes indexlerinde kullanır :) elinize sağlık
 
Son düzenleme:

'GonzaLes

Stajyer Grafiker
17 Nis 2015
11,887
448
85
u bilmiyorum maalesef
Çok güzel düşünce hocam kanalınızın gelişmesi için kanal etiketlerinizi kullanmanızı öneririm
Kanal anahtar kelimesi için sadece - Baraka , Records anahtar kelimeleri uygun değildir kanala uygun bir şekilde anahtar kelimeler yazarsanız ve videolarınızda da gerekli etiketleri kullanırsanız sizin büyümeniz için ek bir avantaj olacaktır ayrıca partner tarzı, iş ortağı ajans gibi ; BuzzMyVideos’un Türkçe Websitesi – BuzzMyVideos gibi ajanslara başvurabilir geleceğiniz için bir imza atmış olursunuz :)
Başarılarının devamını dilerim yolun açık olsun Crest :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.