Türkiye hackleniyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackStriker

Kıdemli Üye
7 Kas 2015
2,420
3
UNKNOWN
ddos hacklemek deyildir . ama bu ddos saldırısı sistemleri yavaslatıyor ve büyük miktarda maddi sıkıntı getiriyor.
 

HACKERTHT

Yaşayan Forum Efsanesi
5 Kas 2006
10,700
458
'
biz ****n kılıç arslan gibiyiz biz çanakkale sakarya tarihimiz ruslarıda yandaşlarına her zaman hodri meydan
diyen osmanlı torunlarıyız halimiz heba deil olsa olsa destan
 

yasoyasin1

Üye
25 Ara 2015
79
0
Bu hack isine benim de baya bi ilgimi cekti. Forumda arsivleri filan görmustum, oradan yavas yavas ögrenmeye baslayacagim insaAllah :)
 

ToRoMaNoGLu

Yeni üye
19 Eyl 2015
6
0
Hazırlıklar yapılıyor son kontroller yapılıyor kardeş . Haber geldiğinde siber saldırı başlicak ..
 

Bess

Üye
9 Eyl 2015
227
0
bak sovecem az kaldı rusya kım lan gelsın bırakın hele gel gel vursana bu modeme loglardan bakıom lan duy sesımı ınat ettım sımdı gıdıyorum 20 tane vds server alıyorum sınır oldum saldırıcam gece warsa adam gelsın beyler alalım sunları bunlara hayırdır
 

lndae

Üye
3 Eki 2015
105
0
Ankara
Ansızın gerçekleşen bir olay oldu. Önce ülkenin toparlanması gerek. Çok fazla hasar verildi. Sonra toparlanıp karşı saldırı yapılabilir.
 

DarkHackers

Katılımcı Üye
9 Eyl 2015
617
0
Ansızın gerçekleşen bir olay oldu. Önce ülkenin toparlanması gerek. Çok fazla hasar verildi. Sonra toparlanıp karşı saldırı yapılabilir.

evet çok haklısın önce ülkenin toparlanması lazım ve toparlanır toparlanmaz hemen saldırıya geçmesi çok kötü bi tercih olur direk tam gücünü toplamamışken düşer ve bu düşüş son düşüş olur işte toparlanırken çok daha iyi toparlanmamız lazımki eğer düşücek olursak tekrar kalka bilelim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.