Türkiye' yi siber ortamda nasıl görüyorsunuz ?

CodenameTurk

Katılımcı Üye
28 Şub 2016
675
2
Ankara
Ata bizden iyi binen yoktu, kılıcı bizden iyi kullanan yoktu, tüfeği akıncılardan, bordo berelilerden iyi kullanan yok

Peki yeni moda olan siber ordular konusunda başarımız sizce nasıl ? devlet desteği olmadan siber alemde birçok grubumuz adını duyurmayı başardı sizce devlet desteği olsa neler olur ? Türkiye, şuanda siber ortamda nasıl ?
 

Gray Shadow

Yeni üye
21 Ağu 2017
22
0
devlet destegi olmadan bunu basarabilmek buyuk bir iş ancak bence devlet destegi olmadıgı için biraz gerideyiz
 

CraweL

Üye
19 Ağu 2017
220
0
Iyı Oldugunu dUSUNUYORUN.
Youtubeda Kara kutu kanalına bakarak turkıyenın sıber konusunda ne kadar ıyı oldugunu goreceksın
 

parad1se

Yeni üye
21 Ağu 2017
11
0
istanbul
Devlet Kursları Felan Filan Var Fakat Ordada Pek Özenilmiyor Biraz Üstüne Düşülse Çok Daha İyi Yerlere Gelinebilir Ama Şuandada Fena Değiliz İlerde Bi Anda Patlama Olabilir Nerden Bilebiliriz Her An Her Şey Olabilir.
 

onur5151

Üye
25 Tem 2013
88
0
Devlet bünyesinde degilde bu şekilde gönüllü siber grupları olarak ilk sıradayız gercektende ülkemde birçok bilgili insan var siber güvenlik alanında.
 

HackTHT

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
449
0
27
Karabük
Maalesef ülkemizde ki şuan ki durumda hack sadece face patlama , DDoS atmadan ibaret. (Tabii herkes değil...) Ancak ileride daha başarılı işler yapacağımıza inanıyorum.
 

mrNightblood

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
323
0
Düşmanımız çok dostumuz az bu sebeple çok hızlı ve iyi bir şekilde gelişiyoruz ancak bir abd rusya değiliz henüz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.