Türkiyenn en buyuk hackerı

rapche89

Uzman üye
15 Tem 2009
1,220
0
Oda İzmirli Bende :D Adamı bulabilirmiyim Acaba Yah Adam Gercekten Sağlam Kim Ne Derse Desin Dünya Çapında Nam Salmış Helal Olsun Diyorum ;)

Ama Biraz İnceledimde Adam Tek İndex Kulanıyor Sade Bir İndex Bence Böyle Bir Adama Yakışmaz ;)
 
Son düzenleme:

crr.r

Katılımcı Üye
23 Haz 2007
693
0
çok güzel olmuş okudum hepsini vala çok güzel yazı olmuş elinize saglık ..
 

uzunkaya

Üye
6 Kas 2009
204
0
paylaşımın için teşekkür ederim amacım seni bozmak değil ama böyle büyük bi hacker microsoftun sitesini hackledikten sonra nasıl yakalanmıyor ve senle röportaj yapıor ayrıca benim bildiğim en iyi türk hacker doktoray
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.