Türknet HK.

9 Tem 2015
97
1
Yaklaşık 2 dk önce internetim gitti online işlemlere girip destek kaydı açayım derken ne sitelerine girildiğini fark ettim ne de ev telefon hizmeti aldığımı fark ettim sizde de oylemi acaba?
 

TheGeccsaa

Uzman üye
3 Nis 2013
1,332
0
türkiye genelinde çöktü sibersaldırı yapıyor ermeniler geçenki tht saldırısına karşılık olarak adamlar bütün ıss yi kitlediler

D7Cn0QEXoAUPQwF.jpg:large


D7CoG5GXYAQM8zC.jpg:large
 
Son düzenleme:

FHeaD

Uzman üye
17 Nis 2015
1,387
1
Sayın beratreis

Modeminizin fişini çekip bir süre bekledikten sonra yeniden takınız. TürkNet kullanıyorum ve intenet bağlantım geldi. Sorun çözülmezse beklemeye devam edin bölgesel olarak veriliyor olabilir.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.