Twitter Kapandıysa Burdan Gir :D DNSsiz giriş

JowarNey

Uzman üye
1 Nis 2013
1,120
10
Her masada Var
Başlıkda belirtigim gibi

*-“Bilgisayarımın ayarlarını değiştirmeden, DNS’lerle uğraşmadan kolayca girmek istiyorum diyorsanız iki yolu var.

1) Tunnel Bear programını indirirsiniz. Yapmanız gereken şey https://www.tunnelbear.com/ adresine girerek programı indirmek.
*İndirdikten sonra bilgisayarınızın ekranına kibrit kutusu büyüklüğünde bir kutucuk gelecek. Kutucuktaki düğmeyi “on” yaptığınızda, bütün yasaklar çöpe gider ve Twitter ’a özgürce girersiniz.
*Düğmeyi “of” yaptığınızda ise herşey eski haline döner ve tüm Tayyip Erdoğan yasakları geri gelir.

2) İkinci yol ise tıpkı “Firefox” “internet explorer” “google chrome” gibi bir internet tarayıcısı programı olan ama tüm yasakları delip geçen Tor Browser’ı kurmaktır.
Yapmanız gereken; https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en adresine girip Tor Browser’ı kurmak.

Kurduktan sonra program çubuğunuzda ya da Tor Browser’ın kurulduğu klasördeki “Start Tor Browser” butonunu tıklamak. Tıkladığınızda karşınıza şuan kullandığınız internet tarayıcısı gibi bir tarayıcı açılacak. Adres kısmına www.twitter.com yazın ve özgürlüğün tadına varın.

Bi Teşekkürü Hakettik Galiba?
 

Beatz

Yeni üye
26 Ağu 2011
48
0
eovNbb.png

Twitter Yasagı :woott​
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.