Twitter numara doğrulama hk.

'BE͏D͏E͏L͏

Deneyimli Grafiker
15 Şub 2016
2,076
911
Selamun aleyküm az önce kullandığım twitter hesabim kilitlendi ve benden numaramı doğrulamamı istiyor ama artık hesabıma kayıtlı olan numarayı kullanmadığım için hesabımı doğrulayamıyorum bunu nasıl düzelteceğim bilgisi olan varsa acil yardım etsin lütfen.

AD951v.jpg
 

vambo

Üye
13 Ocak 2018
236
0
İzmir
Twittera bu linkten mesaj at. Mailine gelen mesajada aynı şeyi yaz.
Merhaba, Twitter hesabım kilitlendi ve telefon numarama twitterdan kod gelmiyor. Twitterdan telefonuma kod gelmediği için hesabımın kilidini açamıyorum. Hesabımın kilidinin açılmasını talep ediyorum.

Hesabın bir kaç gün sonra açılacak. Hesabının açık kalma süresi kısıtlı olacak takip et sık sık mailini. Açtıkları hemen telefon numarasını silmen gerekiyor. Genelde aniden tekrar kilitleniyor hızlı olman gerek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.