Twitter Takipçi Kasma Açığı -

CruiserVaqabond

Uzman üye
23 Haz 2013
1,295
0
Adana
Açığı "xxx" forumundan 2 kişi bulmuş.
Bunlar @Menzilli ve @Jameika
Biri açık olduğunu fark etmiş diğeri de açığın ne olduğunu bulmuş. Ve tekniği ücretsiz paylaştılar. Kendileri 2k takipçiye kadar denemişler sorun çıkmamış. Bende denedim ve sorunsuz takip ettim. Gecenin bu saatinde karşılıklı takip edenler oldu. Daha da takipçi gelmeye devam ediyor.
twitter-takip%C3%A7i.png



Sırasıyla tıklamanız gereken linkler;
Kod:
https://twitter.com/i/start/follow_interests?sul=-1&sul=347&sul=345&sul=349&sul=1092&sul=346&sul=351&sul=350&sul=343

https://twitter.com/i/start/follow_interests?sul=-1&sul=349&sul=1092&sul=346&sul=351

https://twitter.com/i/start/follow_interests?sul=-1&sul=349&sul=1092&sul=342&sul=343

Şimdi tekniğimizi anlatalım.
Linklere tek tek girerek sağ üstte bulunan 39 hesabı takip et ve devam ede tıklayın. Ardından kapatın. Ve sonra diğer verdiğim linke tıklayın. Sonra kapatın ilk linke tekrar tıklayın. Böyle yapa yapa farklı kişileri takip etmeye başlıyorsunuz. Her seferinde aynı butona basıp toplu olarak takip edeceksiniz. Sırayla linklere tıklayarak yapacaksınız.

Yeni Oluşturmak İçin :

Kod:
https://twitter.com/i/start/select_interests

Not: Alıntıdır. Ayrıca şahsen denedim ve hala geri dönüş yapanlar oluyor. Son 10 dakika içerisinde 100 kişi takip etti. Son olarak takip etme sınırınız 2.000 olabilir. Bu sayı takipçi sayınız ile orantılıdır. Yani bu limiti aşabilmek için takipçi sayınızın artması lazım. İnternetteki alternatif takipçi kasma uygulamalarını kullanıp, ardından tekrar bu yöntemi kullanabilirsiniz.

(Böyle şeyleri pek umursamam fakat bilgi çoğaldıkça güzeldir.)


Not2: Arkadaşlar ilk limiti aşmak için +500 veya +530 gibi bir takipçi sayısına sahip olmanız gerekmektedir. Bir kaç deneme sonrasında yine aynı şekilde limitler gelecektir. Takipçi sayınız arttıkca limitinizde artacaktır ve tekrar tekrar kullanabileceksiniz. Bilginize.

Şuan son durum:
LnKPwJW.png
 
Son düzenleme:

denizruhu

Üye
27 Kas 2010
155
1
şuan mobilim pc ye geçince deneyeceğim de, sadece bizi mi takip ediyorlar bizde onlari mi takip ediyoruz
 

UrunguBeg

Üye
29 Ocak 2015
59
0
Son kodu kullanarak popüler hasaplara tıklayın.İlk başta ünlüler var sonra takibe takipçiler falan çıkıyor.Onları takip edin sonra çıkarsınız zaten takipten.Kapatın linke bir daha tıklayın başkaları gelmeye başlıyor.
 

Calpim

Üye
19 Nis 2013
237
0
Nereye
Menzilli bizim mahallede oturuyor la bana demişti inanmamıştım sonradan baktığımda doğrumuş :D
 

CruiserVaqabond

Uzman üye
23 Haz 2013
1,295
0
Adana
iyide o 39 kişi hep ünlüler :) ünlülerinde geri dönüş yaptıgınıda hiç görmedim :D
Bilindiği gibi twitter'da takipçi kasmanın en önemli etkeni Retweet ve Fav'dır.
Bu yöntemin yanı sıra anasayfada bulunan bir çok şeyi favlayıp, hoşunuza giden her paylaşımı retweetlediğinizde takipçilerinizin arttığını göreceksiniz. Mümkünse elinizden geldiği kadar favlayın ve retweetleyin.
Şuan sadece retweet ve fav sayesinde 1 hafta da 300 takipçi kazandım.
Gün geçtikce de artıyor.

Ayrıca konuda da belirtmiş olduğum https://twitter.com/i/start/select_interests bu linkten istediğiniz kriterleri seçebilirsiniz. Sadece ünlüleri ele alan bir yöntem değildir.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.