Ücretsiz En İyi 3 VPN

EmreCanYeil8

Kıdemli Üye
23 Nis 2015
2,507
3
Mars
download-cyberghost-vpn.jpg

1. CyberGhost VPN 6

Ücretsiz bir VPN hizmeti olan CyberGhost, web etkinliğinizi izlemediğini gururla söylerken, bunu destekleyecek bir şeffaflık raporu yayınlıyor. CyberGhost, ziyaret ettiğiniz web sitelerine yolladığınız verileri kontrol etmenizi sağlayacak işlevler de sunuyor. Aradığınız gizlilik ise CyberGhost tam size göre.

Kullanımı oldukça kolay olan CyberGhost'un basit arayüzü, IP adresinizin konumunu seçmenize izin veriyor ve olup bitenleri görsel olarak, anlaşılır biçimde gösteriyor. Bununla birlikte CyberGhost'un sunucu sayısı şu an için oldukça sınırlı ve ücretsiz sürümde Kanada veya Asya'daki sunucuları seçemiyorsunuz.


1p_P6ihtrGX_2o1d2JrPgQndR3mn1Jvdq2_z0zsx-9S40d4zWNUYPatuS3CP9i89cQ=w300

2. Tunnelbear


Geliştiricilerinin de söylediği gibi Tunnelbear'ın kullanımı "çok ama çok kolay". Windows, Mac ve mobil cihazlar için uygulamalar sunan Tunnelbear, Hong Kong'tan Norveç'e verinizi yönlendirebileceğiniz birçok sunucu sunuyor. Ücretsiz sürümde yalnızca Avustralya ve Hindistan noktalarını kullanamıyorsunuz.

CyberGhost gibi Tunnelbear da üst seviye şifreleme sunuyor ve veri trafiğinizin günlüğünü hiç kaydetmediğini söylüyor. Bununla birlikte ücretsiz sürümde katı bir kısıtlama var: Ayda 500MB'lık kota, hizmeti ücretsiz olarak sadece ara sıra kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Ancak ülkemizdeki sıkı kotalara alışık olduğumuzdan bunun bazılıarmız için sorun olmayacağını düşünüyoruz.

3. VPNBook



Kendine güvenen bir bilgisayar kullanıcısı iseniz veya birden fazla cihazı VPN koruması altına almak istiyorsanız, VPNBook sizin için iyi bir seçenek. VPNBook ek bir uygulama kullanmıyor; ayarları işletim sisteminizin ilgili bölümlerinde yapmanız yeterli.

PPTP veya OpenVPN üzerinden şifreli bağlantıya olanak tanıyan VPNBook, altı sunucudan birini kullanmanıza izin veriyor. Sunucuların üçü Avrupa'da, üçü Kuzey Amerika'da bulunuyor.
 

Kopril54

Katılımcı Üye
5 Haz 2016
929
0
Satürn
Eline Sağlık Ben Cyber Gohst 6 Kullanıyorum Tek Eksiği (gördüğüm kadarıyla) 3 Saat Süresi Var Oda Ücretsizinde Ücretliyi Bilmiyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.