Ücretsiz Tropico 4 Steam Key

Hinnves

Katılımcı Üye
8 Eyl 2016
915
0
Sinop
tropico-4.jpg

Haemimont Games tarafından geliştirilen ve Kalypso Medya tarafından yayınlanan Tropico 4, kısa bir süreliğine ücretsiz hale getirildi. 2011 yılı içerisinde raflardaki yerini alan yapım, çeşitli tropik adaların yönetimini biz oyunculara bırakıyor. Yeni bir yaşam kurduğumuz Tropico 4 yapımı ile çeşitli felaketler bizleri karşılarken, yapım içerisinde yer alan komik diyaloglar da kendisini sevdiren faktörler arasında yerini alıyor.

Bu akşam saat 20:00 civarında sona erecek olan ücretsiz Tropico 4 yapımını kütüphanenize eklemek için, buraya tıklayabilirsiniz.
 

Hinnves

Katılımcı Üye
8 Eyl 2016
915
0
Sinop
Önemli değil arkadaşlar, yararım dokunduysa ben mutlu oldum, "Teşekkür" butonuna basmayı lütfen unutmayınız :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.