UDP Flooder [İnternet Yavaşlatıcı]

4krep212

Uzman üye
19 Mar 2015
1,480
4
Programın ismi: UDP Flooder​

Programın sürümü: V1​

Kullanılan programlama dili: Vb.net​

Programın ve kaynak kodunun adresi: Ben​

Açıklama: UDP Flooder İle Karşınızdaki Bilgisayarın İP Adresini Öğrenerek Saldırabilir İnternetini Yavaşlatabilirsiniz Arkadaşlar.​

Program'dan Görüntü​

o9YWnb.png


İndirmek İçin Tıklat

Virüstotal Sonucu

Not: Kodlarda 1-2 Virüs Olduğu İçin Virüs Bulmaktadır Tabii Bunu .Exe Formatına Çevirince Virüs Bulması Artı İsteyen Kullanmayabilir Hiç Bir Zararlı Virüs Bulunmamaktadır.
 
Son düzenleme:

Okeans

Katılımcı Üye
6 Ağu 2015
618
0
Nereye....
kardeş işe yaramıyor ve dalgamı geçtin videoda kendine cmd ile dahi ping -t yapsan internetin yavaşlar çünkü kendi kendine atıyosun tabiki yavaşlayacak
 

TheAxial

Yeni üye
17 Tem 2015
37
0
Tek başınıza 3-4 mbit upload hızı olan internetinizle zaten birşey yapamazsınız. Programda suç aramaya gerek yok bence (her ne kadar programı denemesemde böyle düşünüyorum).
 

erayk61

Üye
22 Haz 2015
246
0
kardeşim videoda kendimde denedim nekadar güçlü görün demişsinde bu program kendi internetini yavaşlatmaktan başka birşey değil
 

Centos 8

Uzman üye
14 Eki 2015
1,052
1
İstanbul
Program sorunsuz çalışıyor Başarılı .

- Benimi yiyon kendi internetini yiyor .

>Tabiki sizin internetinizi de yavaşlatacakdır karşı modeme yüksek baytda udp paketleri upload ediyor yüklüyor .


-Peki sen nasıl anladın



>Kaynak izyeyiciden programın istediğim sisteme veri gönderip göndermediğini test ettim .




-Peki ya udp değilde tcp ise ?




> kaynak izleyicinin altında iletişim kuralı udp olarak belirtilmiştir . ve cmd ile tcp bağlantılarına baktığım zaman hedef ip yi bulamadım .






>programda keylogger ve rat yokdur doya doya kullanabilirsiniz .





- Peki onu nasıl anladın ? virüs totaldemi tarattın ?





>tabiki hayır ne virüs programı kullanırım nede virüs totalde dosya taratırım . eğer rat olsaydı tcp bağlantılarına baktığım zaman 2 hane ile başlayan ve genelde 1604 veya 81 portuna veri gönderen bir paket görürdüm öyle birşey yok .





>Teşekkürler program gayet iyi diğer udp flooderlerden bir farkı bulunmamakdadır . Lakin yinede iş görür . Loic programı gibi virüs dolu değil .





buraya kadar gayet iyi açıkladım lakin bundan sonraki açıkların . Videoda beni mi yiyon kardeş karşı pc ye yüksek miktarda veri gönderdiğin için kendinede saldırsan başka birinede saldırsan mutlaka internetin kesilecekdir .
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.