USB Bellek Virüs Sorunu Hk.

Muhammed1999

Uzman üye
19 Ağu 2017
1,070
12
9999999
flaşda virüs var içindekileri almam lazım. ama flaşı pc ye takınca biçimlendir diyo içindekileri almam lazım acil bilgisi olan söyleyebilir mi ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

bytural

Üye
1 Eki 2017
144
13
Baku
Flashe format at en iyisi sonra yeniden sildikleri geri yukleye bilirsin boyle yapmaq istesen soyle yardim ede bilirim (amma flash hafizasi coksa baya zamanini ala bilir )
Yada flashi taratmak gerekir belki sana virus tarayicilar yardim ede bilir onuda sanmiyorum
Baska bildiyim bir yontem yok
 

"Squ4LL

Özel Üye
14 Tem 2009
14,316
592

CesuRGenÇ

Yeni üye
30 Nis 2016
20
0
24
eskişehir
Kardesim flashı taktığında hani buyuk bir harf olur şimdi cmd yi aç ilk olarak o flasin harfini yaz örnek(  "A:" Veya "C:" gibi) sonra entera bas satır başına gelince :attrib /d /s -h -r -s kodunu yaz en fazla 1 dakka bekle olur
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
Merhaba,

Tavsiyem bu tarz USB bellekler için FreeCommander programını kullanmanız. Tamamen ücretsiz olan bu program ile, hangi dosya tipinde ve formatında olursa olsun bütün verileri görebiliyorsunuz.

İyi forumlar...
 

TRWE

Katılımcı Üye
1 Şub 2008
615
13
Düzce
Üyelerin bu konudaki yorumları birbirinin benzeri yorumlar.Şimdi ben sana öyle bir yöntem söyleyeceğim ki baya şaşıracaksın.

Yöntem Adı: MS_Notepad Veri Kurtarma

Yöntemin Yapılışı;

1.Masaüstünde boş bir not defteri oluştur.
2.Bu oluşturduğun not çift tıklatarak aç
3.Şimdi boş haldeki açılmış not defterinde Dosya>>Farklı Kaydet alt komut yordamını kullan (bu arada masaüstünde boş bir klasör oluştur.)
4.Açılacak Windows Diyalog kutusunu kullanarak USB dizinine geç
5.Pencereyi kapatmadan usb'deki tüm veriyi Shift Tuşu +sol fare tuşu ile tek tek seç
6.Tek tek seçtiğin veriye sağ tıklayıp Klasöre Kopyala komutu ver
7.Açılacak 2.mini pencerede az önce masaüstünde oluşturduğun dizine veriyi KOPYALA ....

Geçmiş olsun sorun çözülmüştür.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.