Uygulama İçi Satın Almayı Nasıl Geçerim?

yedek55

Yeni üye
5 Mar 2023
27
0
Bir uygulamada uygulama içi satın almayı nasıl ücretsiz yapabilirim? lucky patcher işe yaramadı başka bir alternatif uygulama var mı? veya oyunda kilitli fotoğrafları nasıl açabilrim?
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,309
4,758
sunucuda sadece gül ve elmas bilgileri saklanıyor diyor benim uygulama içi satın almaya çalıştığım şey gül, yani gül sunucuda saklandığı için bunun satın alım hilesini yapamaz mıyım?
Programın çalışma şeklini ve sunucuyla iletişim yollarına bilmediğinden net olarak yapılamaz diyemem. Bazı büyük firmalarda bile açık olabiliyor.
 

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
340
İstanbul
Selamlar, sunucu taraflı doğrulama yapmayan uygulamaları basit bir şekilde Lucky Patcher uygulaması ile Cracklemek mümkün.
Sunucu taraflı doğrulama yapan uygulamalarda ise, durum biraz karışık.
Önce sunucuya gönderilen istekler, kodu kırarak çözümlenir,
Fiddler benzeri uygulamalar ile ağ trafiği takip edilir ve benzer bir dosya yapılandırılır,
Yapılandırılan dosya kendi sunucunda bir alana aktarılır,
android cihazda bağlantı yönlendirme (windowsda etc/hosts mantığı gibi) yaparak, uygulamanın sunucudan aldığı isteği ok olarak çevirirsin ve satın alma başarılır olur.
Tabi yine bu, istekleri şifrelememiş, bunun önlemlerini almamış firmalarda işe yarar.
Özellikle Android açık kaynaklı olduğundan dolayı programları hacklemek oldukça kolay.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.