Uzaktaki pc ye Baglanma

by mufettis

Uzman üye
25 Ocak 2010
1,132
0
X* Özel Harekât *X
YA SAÇMA SİZ BUNUNLA UGRASICAGINIZA HERDEFASINDA MANUEL OLARAK UGRASICAGINIZA RAT KULLANIN MESELA TURKOJEN VAR ONU KULLANIN EN IYI RATLARDAN BIRI RAT:
UGRASICAK BIRSEYDE YOK
SABIT IP ALICAKSINIZ
GEREKLI AYARLARI YAPIP SERVER KURACAKSINIZ
SERVERI KARSI TARAFA GONDERIP 1 KERE TIKLAMASINI SAGLAYACAKSINIZ
DAHA SONRA
KISININ BILGISAYARINDAKI BELGELERINI
EKRANINI
SIFRELERINI
WEB CAMINI
SES INI ALABILIR
CALISAN UYGULAMALARI GOREBILIR
UYGULAMALARI KAPATABILIR
KEYLOGGER AKTIF VEYA PASIF YAPABILIR
ONLINE OFLINE MSN LOGLARINI ALABILIR
HATTA SERVERDE CHAT BILE YAPABILIRSINIZ
OLUSTURDUGUNUZ SERVERI YOLLADIGINIZ KISI TIKLADIKTAN SONRA ARTIK HEP BAGLANA BILIRSINZ O KISIYE YANI BURADAKI GIBI MANUEL SUREKLI IC VE DIS MAKINE IP DEGISTIRIP DURMAK YOK HEPSI AUTOMATIK :d
YANI ANLATMAK ISTEDIGIM BOYLE PRGRAMLAR CAG DISI KALDI....!
 

buraksimsek

Yeni üye
13 Haz 2010
27
0
süper paylaşım kardeşim eyv peki karşı pcden bir dosyayı silebiliyor muyuz? eğer silemiyorsak bunu yapabileceğimiz bir program var mı? cevap verirsen sevinirim :)
 

özkaan

Yeni üye
24 Nis 2010
1
0
sevgili arkadaşım anlatımın için teşekkürler proramı hangi linkten indirebilirim yardımcı olursan çok sevinirim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.