Üzülerek paylasiyorum ama gerçek :(

bargandi

Üye
8 Ağu 2011
203
0
Bu Resimde Gördüğünüz Anne Filistindeki Katliam'da son nefesini verirken bile oğlunu teselli edişinin resmi :( Ağlamamak elde değil.

1xk4.jpg


1po3.jpg


1ic5.jpg


1eu1.jpg



Soylenecek bi soz var mi :(:(
 

Margu

Kıdemli Üye
26 Eki 2010
2,944
0
Allah belalarını versin hepsinin bu dünyada onlar insanlari yaktılar,öldürdüler öteki dünyada da onlar cayir cayir yansinlar :mad:
 

bargandi

Üye
8 Ağu 2011
203
0
Arkadaslar üzülüyoruz ama bir yandanda yanlis anlasilmasinda eşşeklik yapiyoruz hic bir sekilde boykot etmiyoruz ne zaman boykot dese birileri ordan biri atliyor e bakkal satiyor biz almasakta satilacak yok ülke zaten satin almis bizim paranin bi onemi yok arkadaslar bunlari birakalim lutfen biraz gerçekci olalim lutfen bu kadar duyarsiz olmayalim sen oyle dersen diğeride oyle der ve olan müslüman kardeslerimize ve bize olur lutfen biraz daya duyarli olalim LUTFEN...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.