Vdsl Uyumlu modem arıyorum

SHYNova

Üye
23 Haz 2015
213
0
bu konu hakkında benim de sormak istediğim soru var. adsl var bende de vdsl e geçmek istiyorum. ttnet vdsl modem sağlamıyor mu bize ? yani kendileri vermiyor mu ?
 

ByMefta

Uzman üye
23 Eyl 2009
1,540
0
bu konu hakkında benim de sormak istediğim soru var. adsl var bende de vdsl e geçmek istiyorum. ttnet vdsl modem sağlamıyor mu bize ? yani kendileri vermiyor mu ?

TTnet vdsl uyumlu cihaz veriyor yanlışın var . 3 sene önce aldım Vdsl uyumlu 135mb te kadar destekliyor . Şimdi gitsem yine verirler faturama ek ücretle .
 

versen5656

Kıdemli Üye
4 Şub 2015
3,372
7
vdsl alıcaksan nerede oturuyorsan oraya bağlı heryerde olmuyor bu modem tarzı adsl modem tarzında 3,5 kat daha pahalı çünkü interneti baya hızlı veriyor 70 mb hızdn bahsediyoruz vede bu hız serverlerde kullanılıyor oturduğun yerde altyapı var ise bağlarlar yok ise olmaz sana tavsiyem türkcell al derim baya sağlam (vede 2019 dan sonra bağla çünkü akn kalkıcak tavsiyem 20 gün daha bekle daha hızlı olur k.g
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.