Veritabanı şişirme işlemi, sitede dümdüz hiçbir onay istemeden hesap açılıyor

Keinx

Yeni üye
23 Haz 2020
14
0
Dümdüz, hesap açarken onay bile istemeyen sitenin veri tabanını nasıl şişirebilirim? Bir hesap açma botu düşünüyorum ancak çok kısa sürede milyonlarca hesap açma isteği göndermeliyim. Bunu nasıl yapabilirim? Veritabanı şişirme işlemi diye var diye biliyorum.
 

lolsec

Katılımcı Üye
21 Kas 2022
496
4
363
resim alabiliyorsa veritabanı hem hesap hem resim yüklet ama şişeceğini sanmıyorum çünki hosting firmaları veritabanlarının kapasitesini yükseltiyor.
misal benim sitemde 40 gb veritabanı var şişirse yükseliyor otomatik.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.