Veronisoft IP Monitor 1.3.26.1

turqud

Kıdemli Üye
23 Eyl 2008
2,432
0
33

IP Monitor İnternet ve Ağ üzerinde TCP / IP konak ağ bağlantısını doğrulamak için izin veren bir ağ izleme yazılımıdır. periyodik program ping, ya da çek kullanıcı belirtilen bilgisayar veya diğer ağ cihazları üzerinde port TCP. Arama aracı ve IP adresini bulmak ve DNS (Domain Name System) adına bilgi barındırın.

Nasıl tam sürüm IP Monitor elde etmek.
sitemizden indirebilirsiniz Programlar, bir deneme sürümüdür. deneme sürümü ile, 15 gün boyunca kullanabilirsiniz. İsterseniz, sınırlama olmaksızın IP Monitor kullanıyorum, Lisans Anahtarı satın almalısınız. lisans İki tip biz bu yazılım için sağlar: Tek Lisans veya, (iş PC, ev PC, dizüstü bilgisayar, vb) bir veya daha fazla bilgisayar üzerinde bizzat yazılım kullanan tek bir kişi için geçerli olup, bir monte edilebilir bilgisayar birden fazla kişi tarafından sigara içmek aynı anda kullanılabilir. Bir Site Lisansı yüklemek ve (tek bir fiziksel adreste bulunan bir ofis ya da veri merkezi gibi) bir örgüt site içindeki bilgisayarların sınırsız sayıda yazılım kullanımı bir organizasyon hakları verir.

Sistem gereksinimleri.
IP Monitor yönetici ayrıcalıkları gerektirir. IP Monitor doğru kullanımı için doğru yapılandırma şebeke ile ağa bağlı olması gerekir. yöntemi Connect TCP ile kontrol edilir Limanlar güvenlik duvarı (temizlenmiş) korumalı olamaz.

Nasıl IP Monitor ile çalışmak?
IP Monitor çalışma çok kolaydır. Uygulaması ana İletişim Kutusu sağ ve sol tarafındaki kutuları oluşur.

Sol tarafta köşe hareketli ve pencere dönen içindir. rotasyon için, köşe üstünde eksik daire tıklamanız gerekir. Sağ tarafta kutu içerir. Her kutu bir IP bağlı. her iki devlet için metin, renk, resim ve arka plan rengi: Ayrıca tüm bu özellikleri değiştirebilirsiniz.

Kutu Menü.
Silebilir ve seçilen kutusunu sağ fare tıklaması ile yeni kutular ekleyin. Kutusu, Sil Box Düzenle, Yeni Kutusu: Orada oluşan bir menü göreceksiniz.

Yeni Kutu ağdaki bazı IP ile bağlantılı olacak yeni bir kutu eklemek. Ne zaman odak gösterecektir kutusunu tıklatın. Odak, kutu beyaz kesik-line ile sınırlanmıştır anlamına gelir. Sil Box seçtiğinizde, kutu silebilirsiniz. New Box seçtiğinizde, yeni bir Kutusu yaratacaktır. Her kutusu Yeni Kutusu'nu seçin ya da Box mevcut kutuları değerlerini düzenlemek Düzenle bazı değişikliklerle Box Properties bir pencere gösterecektir Kutusu Düzenle sağ side.If görünecektir. Değerleri dolu ve siz değiştirebilirsiniz.

Yeni Kutusu veya Box düzenleyin.
Yeni Kutu veya kutular grafik görüntüsü vardır Cilt ayarlayabilirsiniz Box düzenleyin. Bu kutuların kullanıcı tanımlamak. Kullanıcı değiştirebilirsiniz: resim, arka plan rengini, metin rengini. IP doğrulamak kutularının arka plan rengi kutularının arka plan rengini, ayarlanması çevrimiçi veya çevrimdışı. Yeni Kutu Resimler veya Kutu düğmesini Pictures ile değiştirebilirsiniz düzenleyin. Her durum için resmi değiştirebilirsiniz. Kutusunda metin hangi resmi aşağıda görebilirsiniz metin anlamına gelir. Metin düğme Metin Rengi ile değiştirebilirsiniz bouth devletlerin metin color.Text rengini değiştirebilir içindeki her iki devletin (çevrimiçi ve çevrimdışı) için değişiklik olmadan olacak. En önemli net ayar, kontrol istediğiniz bilgisayar adresi içermesi gerekir. Adres Bilgisayar, etki alanı adresleri veya PC Microsoft Network dosya paylaşımı ve yazıcılar adları IPv4 adresleri olmalıdır. TCP biz Web Server (port 80), POP Sunucusu (port 110) ve benzeri hizmetler TCP doğrulamak istediğinizde kullandığınız yöntem bağlayın. Biz ICMP protokolü ama uzak bilgisayarlarda yasak olduğu uzak bilgisayarın 135 liman WINDOWS Vista erişilebilen bağlantı noktası var da kullanabilirsiniz. Oynamak Ses uzak bilgisayar çevrimiçi veya çevrimdışı olduğunu doğrulamak uyarısı yapabilir ile. Ayrıca düğmesine Test Ses basarak ses test edebilirsiniz.

Sistem tepsisinde menü ayarları.
Sistem tepsisinde menü ayarları Sistem Tepsisi simgesini tıklayarak açabilirsiniz. Size bir sonraki öğeleri görürsünüz menü açılır. Hakkında, her zaman Alt, her zaman, Normal Top Yardım gizle, Özellikleri ve Yakın göster. Yakın Uygulama kapatılacak. Hep Top pencere üstünde her zaman olacaktır. Normal pencere üstünde olacak o ya da sistem tepsisi simgesi pencere tıkladığımda normal olacaktır. Her zaman Alt pencere her zaman windows altında alt olacaktır. Gizlemek pencere gizli olacak. Göstermek pencere masaüstünde gösterecektir. Özellikleri diğer ayarları ile kutu özellikleri gösterir.

Özellikleri.
Özelliklerini ayarlayabilirsiniz Kutular oluşur özellikleri ICMP ve TCP protokolleri ve kayıt için yazıyorum. Set kutusu Genişlik ve Yükseklik genişlik ve tüm kutuları yüksekliği ayarlayın. Net Kur net özelliklerini ayarlayabilirsiniz. Doğrulamak Zaman, doğrulamak zaman set Time out sinyalidir ve TCP zaman aşımı bağlayın. Son onay kutusu açılışta Run. MS Windows
http://www.filesonic.com/file/971906334 başladığında bu seçenek her zaman IP Monitor başlayacak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.