Virüs bulaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
29 Tem 2009
210
0
Ya nası olduysa pc ye virüs bulaştı şu an ağ desteği ile güvenli modda açık pc combofixin son sürümünü indiremiyorum engellior F-secure programını kurdum onu da engellior bi türlü kurtalamadım, bu işi bu gün 1.5 saat içinde halletmem lazım yardımcı olursanız sevinirim!!


ÇÖZÜLDÜ
 
Son düzenleme:
29 Tem 2009
210
0
virüs bulaştı zaten anti yi devirüs bulaşınca kurdum önceden yoktu normalde cd si vardı elimde hemnen kurdum ama şimdi ses yok açılmıor güvenlik duvarı ise açık şu an
 

L!D3R

Katılımcı Üye
31 May 2010
435
0
Burasi
Bilgisayarı kapat acılırken F8 basılı tut PC yi güvenli modda başlatmak yazısı gelecektir.Ordan PC yi guvenli modda başlar. PC acildiktan sonra Proqramları ve dosyaları ara bölümune MSConfig yaz.Başlatma yazısına tıkla ve orda başlaqıcda acılan proqramlar listi elicektir hepsini kapat sadece Windows ve Monitor acık kalsın.Ok de çık.Yeniden güvenli modda başlar ardından ve comdofix yada her hangi bir anti indirip PC yi tarat.

Oda olmazsa Anti virus proqramini CD ye Boot yap baska PC ile.Nero ile boot yapila biliniyor.Oyle baslanqicda PC yi tarata bilirsin.
 
Son düzenleme:

L!D3R

Katılımcı Üye
31 May 2010
435
0
Burasi
Edit. // DataMaN


Arrrkadasim iyi okusana,Guvenli modda acip baslanqicda acilan proqramlari durduracaksin.Anladinmi?
Hem ag destegi ile diyil sadece guvenli modda acicaksin.

Akilli ol hem yavsak.Sazan senin gibilerdir akilsiz beyinsiz.Guvenli moddaysan yenide ac guvenli modu.Oyle cok bilmissen milletle dalqa gecme git kendin yap.Adamsansa adam gibi yardim isdersin.Once adam ol sonra konu ac.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

PcChoLik

Uzman üye
18 Tem 2011
1,587
0
İstanbul
Edit // Adam gibi yardım iste Milleti küçümseme senin gibiler Virüslerle yaşamaya MAHKUMDUR...

burdan başlangıçta devreye giren trojanı kaldırıcaksın...


benim virüsleri forumdakilere dağatsam uğraşırsınız bu uğraştıklarınız hiçbişey anti-virüs tarayıp silmek isteyince pc yeniden başlıyo ve anti olduğu için kapkara ekran kalıyo böyle virüs olsaydı çoktan hepiniz çöpe atmıştınız pclerinizi...
dediğimi yap sonra devreye girmiycek açılışta böylece silebilceksin...
 
Son düzenleme:

PcChoLik

Uzman üye
18 Tem 2011
1,587
0
İstanbul
Kardeşim sen böyle millete kalvye delikanlılığı yapıcağına adam gibi bekkle yardımını al her yardım etmeye çalışana bulaşma...
Madem milletle uğraşmayı seviyorsun (sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma)
2009'da üye olmuşsun 2 sene olmuş hala 215 Mesajdasın 27 Mesaja 94 Teşekkür almışsın...

Mesajına basılan teşekkürün yüksek diye burda horozlanıp hava atamazsın senden büyükleri vardır her zaman...
elimde ip adresin olsaydı şimdiye kadar çoktan virüsle uğraşmayı bırakıp yeni konu açardın ;
PCim kafayı yedi kafasına göre hareket ediyor.
diye
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.