Visual Basic 6.0 Soru

VisionAdventure

Yeni üye
3 Nis 2013
19
0
İstanbul
Merhaba Arkadaslar Sizlere Ufak Bir Sorum Olacak. (*)Soru : Form 3 ' ü Kapattım Diyelim. O Kapandığında Form 2. ' ninde Kapanmasını İstiyorum. Umarım Soru Açık ve Net Olmuştur. Sadece Kodlarını Yazarsanız Sevirinirim.:yo
 

VisionAdventure

Yeni üye
3 Nis 2013
19
0
İstanbul
Ya Ben Yanlış Yapıyorum Ya Siz Yanlış Anladınız Çünkü. Form3.ün Unload Bölümüne Yazdıktan Sonra
Form3.Close
Form2.Close
Program Test ettigimde Kapatınca

Compile Error :
Method or Data member not found

Hatası Veriyor.
 

yasin52200

Katılımcı Üye
28 Eki 2012
511
0
Ordu
Hata vermesinin sebebi vb6 da sormuşun arkadaşlar vb.net de vermiş yapman gereken form3 ün queryunload yada unload fark etmez ikisinden birine Unload Form2 yazman gerekli örenek kod aşağıda.

Private Sub Form_QueryUnload(Cancel As Integer, UnloadMode As Integer)
Unload Form2
End Sub
 

suleyman55

Yeni üye
6 Ara 2007
37
0
istanbul
merhabalar
işlevgorecek form eger form3 ise
unloadform bolumunde
once form2 yi kapatmalısın cunki once form3 u kapatırsan form2 kapanmaz yani
unloadform2
unloadform3
yazarsanız hata vermez
kolay gelsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.