Vodafone Vodem Akk

Sumaf55

Yeni üye
8 Haz 2014
26
0
Merhaba arkadaşlar , Vodafone Vodem K4201 model modem kullanıyorum , 7gb kotalı kullanıyordum paketim bitti ve 1 haftalık sınırsız ek paket aldım fakat bu ek paketin adil kullanım kotası çok düşük hemen bitiyor , eskiden mtu ayarları ile ayarlayabiliyorduk bu tür modemlerde adil kullanım kotasını aşmamızın bir yolu var mı ?

Not : 192.168.1.1 , 192.168.1.2 vb. şekilde modemin arayüzüne bağlanamıyorum.
 

KatliamHacker

Kıdemli Üye
24 Ocak 2012
2,768
1
Ben de vınn kullancısıyım dostum malesef eskiden olan mtu artık yok mh yi arayıp ayarlarına ulaşabilmek hakkımdır dedim gne de tık yok kimse iplemedi. Ek paket sorununu turkcell kendi kabul ediyor benim 15 gb akk var akşamına finish
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.