vpn satıyorum yasal sorunlar olursa ne yapmam lazım

J700

Adanmış Üye
20 Ocak 2011
6,905
11
alanya
kendi vds sunucum var 10 tl ye millete vpn kurup satıyorum vpnlerin ip adresleri benim üzerime olduğu için vpn ile internete bağlanırlarken yasal suç işlerlerse polis direk beni bulur

böyle bir şey düşükte olsa ihtimal var olursa ne yapmam lazım vpn satıığıma dair delil göstersem bir şey derlermi

sirket falan değilim şahsi olarak aatıyorum ys belgemde yok nasıl alabilirim
 
Son düzenleme:

DeSTuRSuZz_

Kıdemli Üye
10 Ara 2015
3,577
4
Kullanıcı Sözleşmesinde Ap Açık Şekilde Tüm Sorumluluğun Kullanıcıya Ait Olduğunu Ve Gerekli Olduğu Zamanda Logları İdari Birimler İle Paylaşacağını Beyan Et Sorun Kalmaz.
 

BÖKE

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Ağu 2016
8,754
411
Şirket olmasanda şahsen sattığın kişiler ile mukavele yapabilirsin,Söz uçar yazı kalır ,mahkemelik bir durum olduğunda mukavele'ni çıkartıp gösterebilirsin. Sözleşmende olacaklara gelirsek Tüm Sorumluluğun Kullanıcıya Ait Olduğunu yazıp senin adın soy adın tc no sattığın kişinin adı soy adı tc nosu sağ üst köseyede tarih sonrada ikinizinde imzası alttarafa bir fotokopisini sattığın kişiye verirsin aslı sende kalır iki tarafta durumdan haberdar olmuş olur. Hemde mahkemlik bir durum olduğunda başın ağrımaz.
 
Son düzenleme:

JrExclusive

Uzman üye
24 Eyl 2013
1,370
0
Anavatan
Birçok kişi sözleşme demiş ama zaten anlaşma internet üzerinden,yasal bir hükümlülük olacağını düşünmüyorum.Ozellikle bizim yasalarımızda anlaşma yok.
Şirket kurmak içinse normal bir sunucu şirketi nasıl kuruluyorsa sen de öyle açacaksın özel birşey yok
 

'Marksman

Kadim Üye
8 Ocak 2013
5,400
2
Sözleşme işinin açikcası olacağını sanmiyorum fakat diyelimki o suç üzerinden kurtuldun peki vergi levhan vs. olmadan satış yapmış olma gerçeğini nasil anlaticaksin yada onun cezasını o 10 TL lerde nasil ödemeyi düşünürsün o senin bileceğin iş :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.