WannaCry Virüsü-ACİLLL-

Batuhan1361

Yeni üye
26 Ara 2015
35
0
İstanbul
Bi arkadaş forumda wanna cryptor indirme linkini atmıştı. Dosya.co olarak indirme linki varsa verirmisiniz ? Programın nasıl etkisiz hale getirebileceğini buldum. ACİLLL PLSSS
 

'GonzaLes

Stajyer Grafiker
17 Nis 2015
11,887
448
85
u bilmiyorum maalesef
Dosya co da indirme linki olma ihtimali çok düşük.
Çünkü bu virüs şirketler tarafından kaldırılmaya çalışıyor virüs için ek olarak direk .exe olarak çalıştırmıyor binderlenmiş bir şekilde dağıtılıyor.
 

Turkhacker346

Katılımcı Üye
29 Eki 2014
251
1
./ It's Risk
Şaka gibisiniz cidden diyorum bunu koskoca bir çok araştırmacının üstüne düştüğü virüsü kayıt defterinden birşeyi silerek temizleyeceksiniz öylemi ? Hadi tamam yaptın diyelim bu sadece dosyaların şifrelenmeden önce belki bir işlev yapar şifrelenen ransomware virüsünü hiç bir şekilde bu yöntemlerle devre dışı bırakamazsın.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.