~ Warrock Genel Tanıtım ~

WildShadow

Yeni üye
23 Eki 2010
49
0
Kısmen kendi emeğimdir ;

War Rock ücretsiz bir multiplayer online modern taktiksel fps oyunu. Bu oyunda çok fazla seçenek düşüyor sizlere isterseniz uçak kullanabiliyor, helikopter uçurabiliyor, araba motor tarzı taşıtları kullanabiliyor ve bilinen fps oyunlarındaki gibi silahınızla karşı takım oyuncularını vurmak için koşturabiliyorsunuz. War Rock şuanda binlerce kişi tarafından online olarak oynanıyor. İsterseniz cephanenizi kendiniz kişiselleştirebiliyorsunuz. Oyunun üreticisi Knight Online oyunun üreticisiyle aynı. Oyunu kurduktan sonra istediğiniz servera girip savaşa dahil olabilirsiniz

Nerden İndirebilirim?

Oyunu 3 Yerden İndirebilirsin ama Dikkat Etmen Gereken Birşey var,
Oyunu İnternet Explorerla Indirmemen Gerekiyor, IE Bazen Download Serverıyla Çakışıp Bağlatiyi Kesebiliyor.Oyun Full İnmiş Gibi Gözüküyor Fakat Yuklemeye Çalıştığında Hata Veriyor.
Oyunu Sağlıklı Bir Şekilde İndirmek İçin FlashGet i indirmen Gerekli
Flashget 1.82 Indir! Bunu İndirdikten ve Kurduktan Sonra Aşağıdakilerden Birini Seçerek İndirmeye Başlayabilirsin.
Download.com
Fangaming.com
GameDaily.com
Oyunu İndirip Yükledikten Sonra Updatelerini otomatik Olarak Yükleyecektir.Yeni Bir Update Çıktığında Kendisi Yükler,Bundan Sonra Sizin İşiniz Sadece Yuklemeyi Bitirinceye Kadar Beklemek.

Oyuna Nasıl Bağlanırım?

Lobby'de Açılan Odalara Ping Limitine Göre Girebilirsin.
Yeşil- 1-99 Arası Pingi Olanlar Girebilir
Sarı - 100-170 ve Daha Düşük Pingi Olanlar Girebilir
Beyaz - Her Pinge Açık.Herkes Girebilir..
Bazı Odalar Şifreli Olabilr Onlara Girebilmen İçin Şifreyi Bilmen Gerekir.

Oyunun Ayarlarını Sistemine Göre Nasıl Değiştirebilirim?

Oyuna Login Olduktan Sonra Soldaki Menuden Option'a Gir, Buradan Ekran,Ses ve Kontrollerini Değiştirebilirsin.
Ekran Ayarlarında;
Low - En Düşük Ekran Ayarıdır.128 MB Ekran Kartları İçin Kullanılr.(nVidia MX440 gibi..)
Medium - Orta Düzey Ekran Kalitesidir.256 MB Ekran Kartları için İdeal Düzeydir.(nVidia FX5500 Gibi..)
High - Oyundan Tam Performans Alabileceğiniz Görüntü Seçeneğidir.512 Mb Ekran Kartları ve Üzeri İçindir.1GB Ram'e ve 256 Mb Ekran Kartlı Kullanıcılarda Biraz Kasarakta Olsa Oynayabilirler.
Ekran Çözünürlüğünde;
Kullandığınız Monitöre Göre Değişir.Standart Olan 17" Inch Monitorlerde 1024*768 Kullanılır.Oyunun Ekran Çözünürlüğüde Aynı Olmalıdır..

Nasıl Oda Açabilirim?

Oyuna Login Kısmını, Oyun Modu Kısmını ve Server Seçme Kısmını Geçtikten Sonra Lobby e Geçeceksin.Lobbynin Ust Menusunde "Create New Room" Tuşuna Basarak Yeni Oyun Seçebilirsin.
Ücretsiz Oyuncular Oda Açarken Bazı Kısıtlamalara Sahip.Özel Oda/Şiftesi Oda Açamazsın.Her Haritayı Açamazsın.

Oyunu Nasıl Oynarım?

Oyuna Girdiğinde Seni LogIn Kısmı Bekliyor Olacaktır.Bunu Yazdıktan Sonra Server Seçip Oyun Modu Kısmına Geçeceksin.Burada 3 Oyun Modu Görüceksin,
C.q.C. - Kısaca, Bomba Kurma/Çözme
Urban Ops - Takım Halinde Deathmatch Tarzı Bayrak
Kapma Ve Düşman Öldürme
Battle Group- Urban Ops'a Ek Olarak, Daha Buyuk Haritalarda Çok Kişili ve Tank Helikopter Uçak Gibi Araçları Kullanabildiğin Yer Olarak Tanımlanabilir
Oyunda 5 Karakter var.Bunlar,
Assault - Klasik Asker Modeli, Bir Çok Tüfeği Kullanabilirsin
Sniper - Keskin Nişancı,Durbunlu Tüfekleri, Hafif Taramalı ve Tabancaları Kullanabilirsin
Medic - Bayan Sıhhiye - Kendine Has Fanları ve Silahları var Buna Ek Olarak Kendi Canını ve Takım Arkdaşlarının Canlarını Yukseltebiliyor.
Engineer - Tamirci, Medicle Farkı Engineerın Araç Tamir Kitinin Olmasıdır.
Heavy Weapon - Ağır Sillahları Kullanabilir.Örneğin: Bazuka Makinalı ...
Bu Karakterleri Oyunda İstediğin Zaman Değiştirebilirsin.
Oyunda Karakterlere Silah Kirama Özelliği var.Her Silahı Her Karakter Kullanamıyor.Bu Yüzden Yeteneğinize Uygun Olan Kararktere Silah Kiralayın.
Tabi Bu Silahlar Bedava Değil..OyununDinar Denilen Para Birimi var.Buna Göre Silahlarını Alabilirsin..Her Oyun Bittikten Sonra Sana Bir Miktar Para Gelecek, Bu Şekildede Para Kazanma Özelliği Oyuna Dahil Edilmiş.
Oyun, Çoğu Online Oyundaki Gibi LvL Sistemine Dayalı..Her Oyundan Sonra Belli Bir Exp Kazanırsın ve Belli Bir Seviyeden Sonrada LvL Atlamaya Başlarsın.Oyunda LvL Atlamak Silah Almaya ve Prestij Kazanmaya Yarıyor.LvL Oyunda Rütbe Şeklinde Gözükür.Rütbelere Bakmak İçin Tıkla
Silah Satın Alma
Oyuna Girdikten Sonra Soldaki Menuden "Item Shop" u Tıklayın Açılan Listeden Silahın Kiralama Bedellerinden Birini Seçin ve Satın Alın.

Oyundaki Taraflar
Oyunda 2 Ader Taraf Vardır.
N.I.U. ve Derbaran.
Niu, Alliance Takımıdır.Counter'dan Ornek Verirsek Anti-Terorist Olur.Derbaran, Niu'lara Göre Düşman Takımdır.Counter'da Teroristler..
Close Conquerer Combat - Bilgiler
Oyun Belli Bir Kazanma Limiti İle Başlar.En Çok Round Kazanan Takım Oyunun Galibi, En Çok Adam Oldüren Oyuncuda Oyunun Yeni Sahibi Olur.
Derbaran'ların Amacı Bombayı Kurmak ve Patlamasını Sağlamaktır.
NIU'ların Amacı, Derbaranları Amaçlarını Yerine Getiremeden Öldürmektir.
Urban Ops
Takımlar Ana Base'den Başlar ve Sahipsiz Baselerin Bayraklarını Kendi Takımına Geçirir.Bu Aradada Karşı Takım Oyuncularını Bu Görevi Yapamadan Öldürmekle Yükümlüdür.Oyunda Hafif Tanklar, Humvee ve Motosikler 2 Takımada Eşit Şekilde Verilir.Araçlar Patladıkça Yeniden Gelirler.
Battle Group
Urban Opstaki gibi Takımlar Ana Base'den Başlar ve Sahipsiz Baselerin Bayraklarını Kendi Takımına Geçirir.Bu Aradada Karşı Takım Oyuncularını Bu Görevi Yapamadan Öldürmekle Yükümlüdür.Oyunda Tüm Araçlar Mevcuttur.Uçak Helikopter Tüm Tanklar Motosiklet Deniz Araçları(Deniz Olan Haritalarda Mevcuttur) Uçak Savarlar, Füze Atar Araçlar gibi..

Havada ağır mazot kokusu ve arka planda uzak bir çatışmanın sesleri Bir zamanlar basit ve sakin bir hayatin yaşandığı yollardan geçen tanklar ve askerler Bunlar, Derbaran da yıllardır NIU ve Derbaran ordusu arasında yaşanan iç savaşın değişmeyen özellikleri
Derbaran ordusu ya da NIU isyancıları, hangi tarafa katılacaksın?
Servis branşınızı seçin, silahlarınızı donatın ve kendi askerinizi yaratın Oyun içinde bir çok değişik haritalar oynarak Experience puanları kazanıp, rütbenizi yükseltin ve bir çok yeni ve kuvvetli silahlar kullanmaya hak kazanın!
Üç değişik oyun seçeneğinden oyun tarzınıza uyanı seçip, (Close Quarters Combat, Urban Ops, Battlegroup) hızlı tempolu oyunlar veya devasa haritalarda tanklar, jet uçaklari ve hücüm botları kullanıp düşmanlarınızla savaşın!

Derbaran�da savaşlar oyuncuları kurak çöllerden, karlı tren istasyonlarına ve tropik adalar gibi bir çok değişik bölgelere taşıyacak!


Bir teşekkürü çok görmezsiniz heralde :)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.