Web pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntiTTOM

Katılımcı Üye
21 Tem 2007
649
6
C:\WINDOWS\system32
Arkadaşlar ben bir sunucu kurup maillerime ve bazı seçtiğim programlarıma bu sunucu üzerinden her yerden ulaşmak istiyorum yani bir nevi bürodaki bilgisayarımı net olan her yerde rahatlıkla kullanmak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı?
 

|€€E|

Katılımcı Üye
7 Kas 2008
661
0
Giresu Tirebolu
bu mümkün değil
bilgisayarında olan bir programı kendi bilgisayarında kullanamazsın
ancak bir ftp serveri yaparsın kendine ordan setupları koyup o bilgisayarda kurup öyle kullanırsın
e-mail derken e-maillarına netten ulaşıyorsun yani net olan her yerde e-maillarına bakabilirsin,
seçtiğin programlarını internete setuptan yüklenmiş halde klasör halinde koyupta ordan çekipte kullanabilirsin
 

|€€E|

Katılımcı Üye
7 Kas 2008
661
0
Giresu Tirebolu
bunu veren hostingler var ama bu sanal ofis yani setupları orda aynen kurabiliyorsun bildiğim kdrıyla

ama sen bunu yapsan bile o dosyayı upload etme ve sonraki bilgisayarda download etme biraz zor olur yani zmana alır onu yapan kdr funpicden ftp al oraya setubu at gittiğin yerde al kur ama bu azamn alır en iyi usb bellek almak yada taşınabilir hdd :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.