Sızma Testleri Web sitesi hackleme

  • Konbuyu başlatan notOverLoaded
  • Başlangıç tarihi
N

notOverLoaded

Ziyaretçi
Öncelikle herkese merhaba ben web sitesi hacklemek istiyorum ama nasıl hackleneceğini bilmiyorum. Web sitesi hacklemek için en başta hangi dilleri öğrenmem lazım ve bu siteler nasıl hackleniyor , hackleme yöntemlerini Bilen birisi varsa söyleyebilir mi?
 

mfk06

Katılımcı Üye
31 Tem 2016
903
6
The World
Bir binayı yapmayı öğrenmeden , yıkmayı öğrenmek sonu felaketlerle biten bir olaylar silsilesine yol açar.

Hack olayı var olan bir internet sitesinin ; kullandığı her türlü araç , gereç , eklenti , görsel hata bugu (xss) , tema ( w@rez yada orijinal ) farketmeksiniz , Sql hataları , internet sitenini taşıyan ( hosting ) firmanın açığından tut , sunucu açığından hiç olmadı brute force , keylogger gibi diğer yollar ile bile gerçekleşir.

Mesele burada index atıp geçmek ise sadece öğreneceğiniz bilgi şu ;

Dork bul ; Siteleri tarat ; Sql açığı tesbit et ; database ulaş ; email , telefon numarası , kullanıcı ıd , pass ve gerekli ne var ise dump et ; index at kayıt al ve geç mantığında ise bulaşmamanızı yada vakit kaybetmemenizi dilerim.

Dertsiz başına dert çıkarmak istiyorsan da BTK göre ve KVKK üzerinden ceza almak istiyorsan Tr sitelerinin açıklarını dene..

( Yapayım bişey olmaz deme , sonradan çok pişman olursun. )

İlk önce bilişim hukuku , kvkk öğren.
Sonra yazılıma başla.. Database öğren.
Server kurmayı yönetmeyi optimize etmeyi öğren. Linuxa hakim ol.

Yazının devamını nöbet bitiminde yazacağım.
 

Umutsuz78

Anka Team Junior
3 Ocak 2020
458
6
160
Başlangıç olarak aşağıdaki konuya bakabilirsiniz

 

Butcherb3y

Uzman üye
1 Eyl 2022
1,617
7
1,199
Anıtkabir
Öncelikle herkese merhaba ben web sitesi hacklemek istiyorum ama nasıl hackleneceğini bilmiyorum. Web sitesi hacklemek için en başta hangi dilleri öğrenmem lazım ve bu siteler nasıl hackleniyor , hackleme yöntemlerini Bilen birisi varsa söyleyebilir mi?
SQL, xss ,csrf bunların yanında owasp top 10 da bakabilirsiniz yani kısaca web zaafiyetlerine hakim olmanız lazım dil olarakta html JavaScript Python PHP gibi diller olabilir

Atıl Samancıoglu bu videolar aklında ki sorulara bir nebze olsun cevap olacaktır.
Kaydetmeye aldım bende izlicem😍
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.