Web Yazılımcıları Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oxcakmak

Uzman üye
1 Ara 2018
1,457
2
25
Kocaeli
Kulüp izni için CxFor hocamıza teşekkür ediyorum

ooWCXc.png

Web alanında yazılıma merak duyan arkadaşları eğitmek, geliştirmek ve beceri kazandırmak. Bu becerilerin yanında hazır sistemler hakkında bilgi sahibi yapmak ve öğretilenleri başka birilerine aktararak sürekliliği sağlamaktır.

Geliştirmelerde yapılacak işlemlerin, mantıkların ve fonksiyonların yanı sıra ihtiyaç duyulan güvenliği ve ek sistemleri entegre ve modife ederek daha kolay adapte olmayı amaçlar.


Ne9iOb.png

Her hafta farklı olacak şekilde özgün bir konu paylaşımı veya web alanında öğrendiklerinizi uygulamak amacıyla proje istenir.

Bu proje github'da forumda ücretsiz açık kaynak olarak özgün bir konu şeklinde paylaşılır.


tDsXXR.png

Telegram üzerinden detaylı olarak anlatılacaktır.

n9CyWP.png

Tarafıma özel mesaj olarak göndermeniz yeterlidir.
Kod:
[LIST]
[*]Nickiniz?
[*]Profil linkiniz?
[*]Telegram kullanıcı adınız?
[*]Kefiliniz?
[*]"Web Yazılımcıları Kulübü" sizin için neyi ifade ediyor?
[*]Kendinizi tanıtınız?
[*]Deneyiminiz ve çalışmalarınız?
[*]Ceza veya uyarı aldınız mı?
[/LIST]

CrCQQp.png

TELEGRAM

Qg0KV0.png

oxcakmak


Wd4C9J.png

oxcakmak
03yunus03

 
Son düzenleme:

TheQuesz

Uzman üye
12 Mar 2016
1,769
2
God Mount
Bende katılmak isterdim ancak konu açılacak gibi şartlar beni bozuyor ( Keyfime göre açıyorum ) :). Forum adına hayırlı olması dileğiyle.
 

stalkbizden

Yeni üye
6 Şub 2019
20
0
İletişim olarak whatsapp kullanmanızı tavsiye ediyorum. Telegram veya skype kullanan var kullanmayan var. Ayrıca bu tür kulüpler şimdiye kadar onlarca kez kurulup kapatıldı, umarım bu son olur :) Başarılar
 

P4RS

Özel Üye
8 Ocak 2017
5,156
59
Ankara
İletişim olarak whatsapp kullanmanızı tavsiye ediyorum. Telegram veya skype kullanan var kullanmayan var. Ayrıca bu tür kulüpler şimdiye kadar onlarca kez kurulup kapatıldı, umarım bu son olur :) Başarılar

Whatsapp da kişisel bilgilere girdiğinden böyle bir şey yapılamaz. Telegram kullanmayan üyeler ise indirip kullanabilir. Kullanımı basit herhangi bir sorun da telegram kullanan üyelere soru sorabilir :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.