Webgrambpro ücretsiz olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetbeyHZ

Uzman üye
23 Haz 2015
1,178
0
PHP
Forum için yazılım geliştiriyoruz ama yine yaranamıyoruz, tasarım ve tanıyım için konu açtım Konuyu çöpe almışlar. Yazılım bittiğinde ücretsiz olmayacaktır, herkese iyi forumlar
 

vambo

Üye
13 Ocak 2018
236
0
İzmir
Çok iyi yapıyorsunuz.Bende javascript kodlarını decoded etme yöntemlerini anlatacak bir konu açılmasını önerdim. En azından istek oluşsunda bilen arkadaş için teşvik olsun konu açsın vs diye. Gel gelelim konu çöp olmuş. Modlardan gelen cevaplar bilen arkadaşlar yardım merkezinde bildikleri dahilinde yardım ediyorlarmış vs. Yardım merkezine hiç bakmıyorlar sanırım javascript ile ilgili açılan konulara. Etmiyorlar arkadaşım bilen arkadaşlar net yani etsinler diye konu açıyorum teşvik olsun destek olsun diye konuyu çöpe atıyorlar. Bu şekilde bende olsam bende etmem yani yazık günah.
 

xbaykus

Yeni üye
24 Şub 2019
10
0
İSTANBUL
BİRAZ ÖNCE ESKİ SÜRÜMÜ PARAYLA SATIN ALMAK ÜZEREYDİM SENİN ÜCRETSİZ BU FORUM İÇİN GELİŞTİRDİĞİNİ ÖĞRENDİM VE İYİLİKTEN ANLAMAYAN İNSANLAR YÜZÜNDEN BİRÇOK İNSANIN HAYALİ SUYA DÜŞMÜŞ BİLE OLABİLİR. PROYU SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ÜCRETLİ OLMASI BİRAZ KÖTÜ OLDU AMA SENİN İÇİN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH mehmetbeyHZ
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Merhabalar,

Bahsi geçen konuda Script & Templates bölümünde açık olan bir kural vardır, orada script'i fiziken paylaşmanız gerekir. Bu sebepten ötürü de moderatör arkadaşım görevini icra etmiş. Forum Kuralları gereğince ticaret yasaktır, ücretli olarak sunarsanız konunuz çöpe alınır. Bunun haricinde script ile alakalı spoiler içerikleri Off-Topic bölümünde açabilirsiniz, böylece hem fikir almış hem de soru-cevap yapmış olursunuz. Script'i tamamladığınızda da ücretsiz bir şekilde Script & Templates bölümünde paylaşabilirsiniz.

// Hali hazırda Off-Topic'teki konunuzdan fikir alışverişine de devam edebilirsiniz.

Saygılarımızla.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.