website nasıl hacklenir? yardım lazım

MR.Grayhat

Yeni üye
24 May 2024
4
0
selam, internette gördüğüm admin panellerine erişme, siteye yazı, müzik, resim gibi şeyler ekleme hangi programlarla ve nasıl yapılıyor?
 

'CaptainKanka

Ar-Ge Ekibi
14 Eki 2012
1,707
1,354
localhost/admin.php
bu kategorideki yöntemlere bakailirsin. Uzun zaman öldürmen gerekecek. Kolay gelsin
 

By.Mrx

Katılımcı Üye
22 Haz 2021
340
62
32
selam, internette gördüğüm admin panellerine erişme, siteye yazı, müzik, resim gibi şeyler ekleme hangi programlarla ve nasıl yapılıyor?
Öncelikle temel linux komutlarına aşina olmuş olman lazım.
Sonra bir siteye girip temel bilgi toplama araçları ile bilgi toplaman lazım Nmap, Nikto, Gobuster, Searchsploit vb.
Sonrasında siteyi elle kontrol etmeli ve açıklarını kendin manuel bakmalısın.
Burdan sonrada saldırmalısın.
 

I AM EAC0D3Rx

Uzman üye
17 Eyl 2023
1,810
1,014
Matrix
Programlar ile admin paneline gir çık işi olmaz. Araçlar ile sitelerde zafiyet taraması yaparsın, bulduğun zafiyetler ile sitenin db erişirsin, oradan admin pw bulursun vs.. Shell upload edip kendi indexini de basabilirsin. Örnek araçlar; Burp Suite, Owasp Zap, Nikto. Giriş seviyesi için kullanman gereken ise Sqlmap. Sen bunları güzelce araştır, youtube'da bir çok kaynak video var.
 

FrezzY*

Katılımcı Üye
3 May 2013
782
8
Uzay

buraya üye ol buradaki tüm konuları araştır ve üzerindeki eğitim için oluşturulmuş örnek siteleri hackle %100 tamamladığında artık web siteleri nasıl hacklenir öğrenmiş olmuş oluyorsun devamı için artık kafanda bişeyler oluşur
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.