WhatsApp Hesap Kapatma Metodları Nelerdir?

maho3344

Üye
29 Haz 2021
101
7
38
SELAMIN ALEYKÜM arkadaslar hayırlı seneler inş
iyi geceler
GÜNCEL HEDEF TELEFONUN Whatsapp NI KAPATMA İÖKANI VAEMI VEYA NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM
ÇOK TEŞEKÜRLER
 

Lihtg

Moderatör
15 Mar 2022
2,036
79
866
lihtgTHT.php
Böyle bir yol yoktur teorik olarak olamaz diye düşünüyorum. Ancak cihazın ayarlarını bozarak whatsapp a girişini engellemek gibi bir durum olabilir teoride ama daha önce hiç böyle bişeye rastlamadım.
 
Eğer telefon numarasını biliyorsanız bildiğinizi var sayıyorum. Hesap şikayet bölümü vardı bildiğim kadarı ile bu şekilde birçok cihazdan şikayet ederek hesap kapatabilirsiniz.
WhatsApp a e-posta gönderimi yapılarak telefonunuzun çalındığını beyan edip telefon numarasını ekte sunarak da kapanması sağlanıyordu
 
Son düzenleme:

maestro01

Üye
25 Ara 2022
170
1
45
SELAMIN ALEYKÜM arkadaslar hayırlı seneler inş
iyi geceler
GÜNCEL HEDEF TELEFONUN Whatsapp NI KAPATMA İÖKANI VAEMI VEYA NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM
ÇOK TEŞEKÜRLER
Knkam bunu şu şekil yapabilirsin eğer tanıdığın biriyse annemi Aricam konturum yok dersin ve hedef kişini. Telefonunu alırsın internete çağri yöneltme tuşları diye aratırsan çikar arama kısmını o bulduğun tuşlari doğru biçimde yaz çağrilar artık sana yöneliyor olacak(merak etme sitede bunu kapatma içinde doğru sayılar vardır) sn zaten whatsaptan çagriyla giriş yapıp gelen kodu yazar halledersin neyse iyi forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.