whatsapp takip

Latess

Üye
23 Nis 2016
147
1
Nereye
Merhaba tht ailesi. Aklıma takılan bir şey var, bu whatsapp takip uygulamalarını nasıl yapıyorlar yani takip etme sistemi nasıl işliyor ? örnek vermek gerekirse wtakip diye bir sistem var. Bu sistemler nasıl çalışıyor merak ettiğim bu. Api yardımı ile mi ? Yoksa başka bir yöntemi mi var ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.
 

Heaven

Kıdemli Üye
28 Ocak 2016
2,451
630
Sanırım api tarzı bi işlem ile çalışıyor. Rehberi senkronize ettiğiniz an bir bot devreye giriyordur ve kişinin çevrimiçi olup olmadığına bakıyordur.
 

Alzhe01

Katılımcı Üye
9 Ara 2017
661
5
10ehzlA
O bahsettiğin sitede sana kod gönderiyorlar öncelikle. Sen o kodu göndererek rehber vs. gibi erişimlere izin veriyorsun. Api yardımı ile de kendi merkezlerinden rehberindeki kişinin takibini yapıp sana sunuyorlar. Yani binevi bir arkadaşına birinin numarasını vermişsin de o sürekli talip edip sana haber veriyormuş gibi.​
 

ByKutup

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
545
1
Rusya
Merhaba Heaven Anlatmiş Sorunu Dedigi gibi Botlar Devreye giriyor Disccorda nasil zkomut yazarsan Muzik aciliyor Wp de De Klavyeden bir tusa bastigin an veya Girdigin an botlar algiliyor sisteme girdigini ve Cevrimici oluyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.