WHMCS 7.2.3 [ColoNode Teması] - ÜCRETSİZ!

AKKARACA

Üye
20 Ağu 2017
89
0
İstanbul
Merhaba,
Bugün sizlere whmcsthemes'dan çektiğim 99 dolar değerinde ki "ColoNode" temasını ücretsiz bir şekilde vereceğim. Çoğu kişi bu temayı istiyor ancak fiyat bakımın'dan çok pahalı bir tema, tabii türk lirası bazına göre... Bende dedim çekip paylaşayım :) Kullanan kişilere önerim kendinize göre değiştirin çoğu yeri, nedeni ise dava veya suçlama'da bulunabilirler. Aslında pek birşey yapamazlar ancak türk'lerin yaptığı bir tema olsaydı dava açarlardı. Hadi hayırlı günler... :)

colo-node.png


Tema Demosu: Demo Site | WHMCSThemes.com | Colo Node
Tema İndirme: İndir Colo Node zip
Tema İndirme {Dosya.tc}: Dosya.tc - ?cretsiz, H?zl? ve Kolay Dosya Payla??m?
VirüsTotal Bakma: https://www.virustotal.com/#/file/7...231bd0a78a31d1756b919192103d6e61c8d/detection

"Legal düşün, illegal yaşa!"
1 Teşekkürü çok görmeyin, teşekkürler.
 
Son düzenleme:

AKKARACA

Üye
20 Ağu 2017
89
0
İstanbul
Bi bok yapamazlar, sadece azcık değiştirin dedim zaten. O da ne olur ne olmaz diye :D Gönül rahatlığı ile kullan..
 

AKKARACA

Üye
20 Ağu 2017
89
0
İstanbul
Anlamayan arkadaşlar, önce whmcs.download adresinden whmcs'nin 7x sürümünü kursunlar. Sonra themes klosörü içinde colonode temasını içine atsınlar. Admin paneline girip temayı seçsinler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.