wifi bağlanmak

CRonaldo7

Yeni üye
6 Mar 2019
16
0
bizim de net kesik . internetsizlikten cok sıkılıyorum. gidip isteyemem( küsüz )
andro dumpper waircut gibi uygulamalar ile çok uğraştım ancak verim alamadım..

sistem windows 7 bunun dışına çıkamam.. var mı yardım edebilecek? herkes ezbere link mink atıyor ama yardımcı olmuyorlar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Qwx

Kıdemli Üye
30 Nis 2012
2,728
13
Merhaba,
Bahsettiğiniz Windows işletim sistemlerinde WiFi'lere yönelik yapılan saldırılarda pek etkili sonuç almak mümkün değildir. Bunun için Linux işletim sistemi kullanmak daha faydalıdır lakin Windows'un dışına çıkılmayacak ise mümkün mertebe bir telefona sahip olduğunuzu düşünerek size WiFi Warden uygulamasını veya https://www.turkhackteam.org/google...pa-wps-tester-pro-surum-edit-yakamoz1319.html uygulamasını inceleyebilirsiniz.
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33

0x762

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Nis 2016
38,343
35
Wifislax temin edip evil twin atak yöntemini uygulayabilirsin. Kullandığın cihazın gücü , hedef uzaklık ve hedefin saflık durumuna göre bağlanma şansın var. Wifimap gibi android uygulamalarınada bakabilirsin, belki orada kayıtlı bir şifre kullanıyorlardır.
 

S9NTX

Özel Üye
19 Ağu 2017
6,386
1,405
Dostum androdumpper de wifiler yesilse mutlaka kırar ama sarı ise belki kırmızı ise kırmaz eğer etrafında yeşil veya sarı varsa onlara yoğunlaş birde wps kitlimi değilmiş ona dikkat et boşa uğraşma
 

CRonaldo7

Yeni üye
6 Mar 2019
16
0
dostum pcdeyim. pcden bağlanmam gerek. androdumpperi biliyorum ama telefonum yok. abimin var o da girip kırsam bile şiffreyi bilemeyeceğim için. tırt.. pcden baglanmam gerek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.