Wifi

VonquLsheR

Katılımcı Üye
30 Haz 2011
609
0
İstanbuL
Arkadaşlar wifi şifre kırmak için dumper işe yaramıo jumpstartı kuruom çalışmıo bildiğiniz çalışan bi tane wifi şifre kırma programının linki varmı gogle amcada bulamadım :( acil lazım
 

VonquLsheR

Katılımcı Üye
30 Haz 2011
609
0
İstanbuL
offf

bakan yokmu delircem gb bitio internetimden 6GB'den 0,87GB kalmış yardddımmmmmmmmmmm güncel :RpS_confused: :RpS_confused: :RpS_confused: :RpS_confused: :RpS_confused:
 
Son düzenleme:

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
24
Arkadaşım flood yapmak yasak konunuz 2. sayfaya düşmeden yorum atamazsınız.

Evet backtrack bir işletim sistemidir, gerçi backtrack kalmadı artık kali linux olarak evrim geçirdi diyebiliriz. Linux üzerinden wifi kırılabilir doğrudur fakat linuxu kullanmayı bilmeniz gerekiyor işletim sistemini sanalda kuracaksanız büyük ihtimal wireless kartınızı görmeyecektir bu yüzden etraftaki wifileri alamayacaksınız bunun için usb wifi adaptörü gereklidir..

Buraya backtrack indir kırarsın diyenlerin daha önce kullandığını sanmıyorum insanları tam olarak bilgilendirmek gerekiyor , adama 2.5 gb dosya indirtip ne ile karşılaşacağı hakkında bilgi vermezseniz hüsrana uğrayabilir yardım isteyen kişi.

Dediğim gibi linux kullanmayı bilmeniz gerekiyor , komutlarla hallediyorsunuz çoğu işinizi sanal bilgisayarda da sağolsun baya bir sorun çıkartıyor wifi konusunda.
 

asertyu

Katılımcı Üye
9 Eyl 2009
295
0
Las Vegas
flood gibi olmasın ama milletin hakkına neden giriyordun ki ? 6gb internete kaç lira veriyorsun? 39 tl ye sınırsız internet var zaten.ben kullanıyorum tv de. bas parayı al kardeşim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.