wifislax linset yapamiyorum

hackeryweb

Üye
9 Nis 2013
233
0
Bakı
Arkadaşlar merhaba.wifislax da linseti yapamıyorum.Yani internete bağlanmada felan sorun yok.İnternetde bulunan tüm videolardakı adımları takip ediyorum.Fakat en sonda yani mesela tp_link diye bir wifi var diyelim.geliyorum handshake felan hepsini yakalıyor.sonra si>english felan seçıyorum sonraki adımda şifreyi vermesi gerekiyor ama gelmiyor.inana bilimisiniz 1.5 gün bekledim fakat pırt bile yok.İnternetde bakdığım videolarda hepsi kendi wifi kırıyorlar ve yardım konularına da baktım benim gibi sorun yaşayan olmamış.Yani wifi uzakta değil.sinyal gücü 55-60 oranında.Fakat sorun ne anlamıyorum.Komşuda zaten sık kullanıyor.Her defasında zann ediyorum kendisi internetde yok linset yeniden başlatıyorum gorüyorum kullanıyor.Lütfen bi el atıp yardım edin.
Şimdiden teşekkürler
 

counterci1961

Kıdemli Üye
1 Tem 2015
2,547
1
Şifrenin gelmeme sebepleri;
Ağ korumalı antivirüs yazılımları
İnternet yok diye bakmayanlar
Ve herkesin sorunu olan ssl hatası google.com yazınca hata verip bizim sayfamızı göstermiyor 1 saat boyunca yapılanları izledim adam sadece googleye girmeye çalıştı tabiki bizim sayfa gelmediği için uğraşmayı bırakıp atağı kestim.Fluxion'da bi nebze daha iyi oluyor direk https olmadan facebook.com yazarsa sayfaya yönlendiriyor her tarayıcıda google yönlendirme olmuyor ama cm browserden google.com olarak girdiğimizde fake sayfaya yönlendiriyor
 

BufGix

Uzman üye
7 Ağu 2015
1,089
2
Phobos/Space
Linset in mantigi sudur:

Kurbanin wirless modeminin MAC adresi alinir.

Aireplay-ng adli tool ile kurban in modemine Deauth atak yapilir ve kurban modeminden zorla atilir.

Aireplay-ng durdurulur ve kurban tekrar modemine baglanir ve Handshake yakalanmis olur (Aircrack tool u handshakeye ihtiyac duydugu icin)

Aldigimiz Mac adresiyle kurbanin Ssid(Ag ismi) ile ayni Fake bir Ag olusturulur.

Ve Aireplay-ng araci tekrar calistirilarak kurbanin modeme bir atak daka yapilir.

Kurbanin cihazi gercek modeme baglanamayinca otomatik olarak bizim olusturdugumuz fake aga baglanir.

Ve index.html ye yonledirilmeye calisilir ki kurban sifresini bize versin

Peki neden olmuyor

Cunku Linset https sitelerine yonlendirmiyor ve kurbana sadrce hata mesaji geliyor.

Veya kurbanin wirless anteni guclu deil ve senin actigin fake networke yonlendirmiyor.
 

kralars13

Yeni üye
24 Ocak 2019
46
7
Arkadaşlar bu işin güncel çözümü var mı sonuçta 6 sene geçmiş belki farklı yollar oluşmuştur
airgeddon kullanıyorum türkçe dil desteği var içinde wifi saldırısı ile beraber mitm saldırısı olmak üzere farklı saldırılar da mevcut tabi kullandığın wifi adaptörüne bağlı olarak wifi sinyali güçlü olursa kurban daha güzel inanıyor kullanım videoları mevcuttur kalinin kendi reposunda da var apt install airgeddon yazarak direkt olarak indirebilirsin fakat ilk kullanımda mevcut bağımlılıklar yüklü değilse onları elle kurmak zorundasın bunu da söylemiş olayım :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.