Win10 açılırken hata alıyorum

13 Ocak 2018
169
0
Sistem geri yükleme yapabilirsin, fakat yapamıyorsan bir telefona OTG kablosuyla bir flash bellek tak veya HI-LEVEL Smart USB benzeri çift taraflı bir USB ile direk telefona bağla, ardından ISO 2 USB adlı programla telefondan indirdiğin Portable Windows 7 dosyasını flash belleğe yazdır ve bilgisayarı flash bellekten boot et. Dosyalarını yedekle ve tertemiz bir format at, eğer format atabilecek bir imkanın yoksa yine dediğim şekilde flash belleğe .iso dosyası yazdırıp boot edebilirsin, kolay gelsin.

Portable Windows 7 : https://yadi.sk/d/8vVGAKcwWacSaw
ISO 2 USB : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixapplications.iso2usb&hl=tr
 
Son düzenleme:

Zeron.

Kıdemli Üye
24 Eyl 2013
3,075
5
Moscow
Arkadaşlar bilgisayarımda bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yoktu kaptop windows 10 kullanıcısıyım ve tahminimce win10 güncellemeleri bilgisayarınalt üst etti bilgisayar açılınca fotoğraftaki gibi komut sekmesi açılıyor ve sonra hata veriyor yavaşlıyor mouse imleci donuyor ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz Teşekkür ederim.
https://i.hizliresim.com/6ak93l.jpg
https://i.hizliresim.com/36a7y9.jpg

Guvenle modda baslatip en son yazilim, driver vs kurduysan kaldir ve yeniden baslat. Sisteminiz freedos ise guncellemeleri kapatin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.