win10 etkinleştirilmiyor

rootpariah

Yeni üye
30 Tem 2016
50
0
bütün sitelere girdim bütün kodları yazdım hiç biri olmadı bir türlü win10'u etkinleştiremiyorum.
ha derseniz ne işine yarayacak filan kişisel özelliklerimi kullanamıyorum, sağ alt köşede windows'u etkinleştir diye yazı çıktı kocaman küfür gibi geçmiyorda.
yardımcı olabilecek var mı ?
 

BannerLord

Katılımcı Üye
20 Ağu 2016
294
0
Valhalla
Şöyle bir çözüm de var işe yarar mı tam bilmiyorum ama Pcyi kapatıp modemi arkadaki tuştan resetliyosunuz. Pcyi tekrar açıp Bilgisayar>Özellikler den sağ altta windowsu etkinleştir olacak ona tıklayın gelen sayfa da aşağıda Etkinleştir butonu olması gerekir ona tıklayıp yapabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.