Çözüldü windows 10 açar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Esra ozturk

Yeni üye
9 Ara 2017
9
0
ben xp bilgisayarıma windows 10 kurturcam tamirci ile konuşmadım daha donanımdan anlamam bildiğim kadarıyla 1 gb ram var 500mb ekran kartı 120 gb hafızası var
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

BeatSnow

Katılımcı Üye
7 Mar 2016
470
5
Hocam yüksek bir ihtimal fazlasıyla kasacaktır. Lakin o harddisk yerine miss gibi bir ssd takarsanız roket olacaktır :)
 
30 Eyl 2017
110
0
30
Khazad Dum
2 gb ram altinda ki bilgisayarlara kanımca 7 dahil olmak üzere 8-8.1-10 kurmayınız , sebebi ise bu işletim sistemleri zaten minimum 800-900 mb arası ram'dan yer aliyor kendilerine , yani bir windows 7 bilgisayarı temiz formatttan sonra 2gb'li ramin 896'megabayt'ını yer.

Kurulur , kurulmaz diye birşey yok lakin verim alamazsın.Çıldırırsın kasmalardan donmalardan dolayı.
Xp'ye devam etmeni öneririm. !

Buyur buda win10 sistem gereksinimi : https://www.microsoft.com/tr-tr/windows/Windows-10-specifications
 

egemen1

Üye
22 Ağu 2016
178
0
Antalya
Kardeşim sana tavsiyem yapacaksan windows 8 yapdır ha ben windows 10 kullanıyorum ama bilgisayar canavar onun için benim eski bilgisayar 4gb ram falan vardı masaüstüydü w7 idi w8 yaptırdım sorunsuz kullandım ancak xp den w10 bana baya zor gibi geliyor tamirciyle konuş denesin olmassa 7 veya 8 hangisini kaldırabilirse yapsın ancak 1 gb ramda çok az yani benimki 16 artık windows kaça kadar dayanır bilemiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.