Windows 10 Mağaza Açılmıyor

Shaddle55

Yeni üye
18 Mar 2018
20
0
T.C
Uzunca bir zaman önce mağazaya giremediğimi fark ettim. Sorun çözme adımlarını, Youtube'den sorunla ilgili videoları inceledim ve tek tek uyguladım fakat sorunu bit türlü düzeltemedim. Yardım edebilir misiniz?

* Bilgisayar ile ilgili bu konularda çok fazla bilgim yok. Açıklayabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler :))
 

UMMAN

Yeni üye
11 Ağu 2018
16
0
İstanbul
kanka birinci neden windows lisansının süresinin dolmuş veya kaçak olması
2. neden ise herhangi bir uygulamanın veya başka bir komut benzeri şeyin mağazanın yerini alması veya mağazanın açılmasını engellemesi
He bu arada şunuda ekleyeyim görev yöneticisinden veya denetim masasından mağazanın indirme,çalışma yürürlülüğünü kısıtladıysanda olabilir çünkü önceliği başka uygulamaya atmıştır.
 

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Merhabalar,
İlk olarak sistem güncellemelerini kontrol edin:
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4027667/windows-10-update
Sonra yeniden deneyin olmadı mı, uygulamayı sıfırlayın:
https://www.technopat.net/2016/09/01/windows-10-uygulama-verileri-nasil-sifirlanir/
Olmadı mı birde bunu deneyin:
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4027338/microsoft-store-does-not-launch
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=HnodA4HG6Kg[/ame]
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=7iXmCM6s6Zw[/ame]
Bu da olmazsa biraz daha kurcalayın baktınız olmuyor format.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.