Windows 10'a Geçiş

Lydix

Katılımcı Üye
29 Haz 2015
495
0
Pamukkale
Merhabalar,
950 GB'lik HDD diskimde Windows 7 kurulu.
Yeni bir ssd aldım ve bu SSD'ye Windows 10 kuracağım ve HDD diskimi artık verilerimi depolamak için kullanacağım fakat bir sorum olacak.
Format ekranında şuan kullandığım 950GB'lik HDD'nin C kısmını(150 GB) içindekiler ile silip diğer disklerin(D,E) üzerine paylastırabilir miyim?
Aynı işlem SSD'ye Windows 10 kurduktan sonra "Disk Yönetimi" kısmından da yapılabiliyor diye biliyorum.
 

Le Chiffre

Katılımcı Üye
4 Ocak 2006
891
55
word.exe
Merhabalar;

Evet dediğiniz gibi ''Disk Yönetimi'' kısmından (C: )'den (D: )'ye veri aktarımı yapabiliyorsunuz.
Disk Yönetimine geçmek için, Win10'da sol taraftaki Win10 logosuna sağ tıklıyorsunuz ve gelen seçeneklerde Disk Yönetimine tıklıyorsunuz, işlemler dediğim kısımda gerçekleştiriliyor. Size bir diğer önerim verileriniz atıyorum ki Oyun Datası içermektedir, bunları SSD'ye kopyalayın. Çoğu bilgisayar kullanıcı Oyun Datası içeren verileri HDD'de değil SSD'de saklar, hem FPS açısından hem de kullanım açısından fark görürler, bilginize.

Saygılarımla.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.