Windows Windows 7 Güncellemeleri

SkyEagle13

Üye
10 Nis 2019
182
0
windows 7 artık güncelleme almıyor peki ben windows 7 ye devam etsem bilinçli bir kullanıcı olarak yani her e-postaya tıklamam her linke tıklamam vb...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ratio

Kıdemli Üye
6 Tem 2013
2,456
6
Turk
Cevap: 7 hakkında

Yeni üçüncü taraf programların Windows 7 için geliştirildiği düşünülmez ve karşılaştırılabilirlik sorunlarıyla karşılaşabilir.

Sizi rahatsız etmiyorsa, Windows 7'yi kullanmaya devam etmek iyidir, ancak bu sorunları er ya da geç yaşarsınız.
 
26 Haz 2016
2,822
603
Cevap: 7 hakkında

Tabi ki kullanabilirsiniz, hala xp kullanan var. Ancak Bilgisayarınız her türlü tehtide açık olacaktır. İllaki bir linke tıklamanız gerekmez. film indirirsiniz. Program indirirsiniz içinde ne geleceğini bilemezsiniz. Güvediğiniz sitelere girdiğiniz sürece güvenli ağlarda internete bağlandığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız.
 

Ex0nly

Yeni üye
1 Ocak 2020
18
2
Cevap: 7 hakkında

windows 7 artık güncelleme almıyor peki ben windows 7 ye devam etsem bilinçli bir kullanıcı olarak yani her e-postaya tıklamam her linke tıklamam vb...

Kullanmanızı kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.Evet kullanabilirsiniz fakat bu durum sizin her türlü tehdite karşı apaçık olmanızı sağlar.Duvarları olmayan bir ev gibi olursunuz.Windowsun yeni güncellemelerini alamazsınız, e haliyle windows programlarını kullanırken sorunlar yaşayabilirsiniz.Bu yüzden her zaman windowsun en güncel sürümünü kullanmak sizi tehditlere kapalı hale getirir.İllaki W7 kullanacağım derseniz güvenilir bağlantıları kullanın ve altında VT linki olmayan hiç bir dosyayı indirmeyin.Ve antivirüs programları kullanın (antivürüslerin birden fazla olması çok daha iyi olur.Size tavsiyem Kaspersky,avast ve mcafee kullanınız.)

Teşekkürler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.