Windows Çok Amaçlı Asistan

Kandaz

Üye
28 Ocak 2016
223
0
Windows'u Kapatmanın Basit Yolu
Windows Kapatma Asistanı Windows'u otomatik olarak çeşitli modlarda kapatmanı sağlar. Bilgisayarı kapatmak için zaman ayarlamana olanak verir. Ya da güç bağlantısı kesildiğinde, fazla ısındığında, belili bir zaman kullanılmadığında otomatik olarak kapanması için ayarları düzenleyebilirsin. Bunu yapmak için iki adım gereklidir: "Eylem" ve "Durum" seçeneklerini ayarla gerisini program senin için halledecek.

Tüm Windows İşletim Sistemleriyle Uyumludur
Yazılım Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows 2008, Vista, veya Windows XP gibi tüm Windows işletim sistemlerinde sorunsuz çalışır ve bilgisayarını yönetmek için dilediğin zamanda kullanılabilir

Program Çalıştırmak veya Dosya Açmak için Zaman Ayarı
Windows Kapatma Asistanı; dosya, URL açma veya programları otomatik olarak başlatma görevlerini oluşturmanı destekler. Bu fonksiyonu kullanarak, önemli olayları artık unutmayacaksın. Yazılım bir belge üzerinde çalışman ya da bir web sitesini belli bir zamanda ziyaret etmenle ilgili uyarıda bulunacak. Bir günde belirtilen eylemlerin gerçekleşmesi için farklı görevler oluşturarak verimliliği önemli ölçüde arttırabilirsin.


Windows Görevlerini Yönetmek için Çoklu Fonksiyonlar
Bu Windows 8 kapatma programı, sadece Windows PC'ni kapatmana izin vermekle kalmaz aynı zamanda oturumu kapama, yeniden başlatma, açma veya bilgisayarı uyku moduna sokma ve daha bir çok farklı görevi yerine getirir. Görevleri ekledikten sonra görev listesinden dilediğin zaman bunların yerini değiştirebilir, silebilir, temizleyebilir ya da düzenleyebilirsin. Görevleri yerine getirmeden önce geri sayım penceresi masa üstünde uyarıda bulunmak için görüntülenir. Bu durumda görevi gerçekleştirmesine izin verebilir veya hemen silebilirsin.

Güvenli Bilgisayar Dosya ve Verileri
Bilgisayarını kilitleyerek orada bulunmadığın zamanlarda diğerlerinin kullanmasını engelleyebilirsin. Sadece zamanı ve şifreni ayarla sonrasında bilgisayara belirttiğin süre boyunca yapılacak kullanma girişimleri için şifre isteyecektir. Bilgisayarına giriş yapmak isteyen her kullanıcı bu şifreyi girmek zorunda kalacak. Yetkiye sahip olmayan kişilerin bilgisayarını görüntüleme ve önemli dosya ve verileri çalma ihtimalleri artık tarih olacak.

Görsel Mola Hatırlatıcısı olarak Kullanımı
İşine çok yoğun olarak odaklandığın zamanlarda yeri ve zamanı unutmak mümkündür, ancak bu sağlığını etkileyebilir. Windows Kapatma Asistanı, aynı zamanda Mola Hatırlatıcısı olarak görev yapar. Bu yazılım dinlenme zamanını sana hatırlatır. Uyarıda gösterilecek kelimeleri ve cümleleri seçme özgürlüğüne sahipsin. Bunların renklerini düzenleyebilir, hatırlatma için resim veya ses de ekleyebilirsin.

Meşgul İnsanlar İçin Mükemmel Yardımcı
Bazen bilgisayarda çalışırken işlere gömülür ve önemli etkinlikleri unutursun. Windows Kapatma Asistanı'yla, belirtilen zamanda bilgisayarın otomatik mesaj görüntülemesine izin verebilir hatırlatıcı olarak not oluşturabilirsin. Bu hatırlatıcı tam ekran ya da açılır pencere olarak görüntülenir.




Windows Çok Amaçlı Asistanı Tercih Etmek için En İyi 8 Neden

*Önceden ayarlanan vakte göre Windows'u otomatik kapatır.

*Belirtilen saatte, bilgisayar oturumunu kapatır, yeniden başlatır, açar, kilitler, veya engeller

*Sana hatırlatmada bulunmak için not oluşturma ve mesaj gösterimini destekler

*İstediğin zamanda program çalıştırmak veya dosya açmak için görev oluşturabilirsin

*Kullanıcılara sağlıklarını korumaları gerekliliğini hatırlatır

*Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista ve Windows 2008 desteği

*Basit ve içgüdüsel kullanıcı ara yüzü

*İki adımla kolay kullanım

İndir
 

aleeted

Katılımcı Üye
17 Eyl 2008
328
0
42
Earth
Eline sağlık dostum, Win 10 içinde geçerli midir?

Edit: Win 10 yazdığını görmemişim kusura bakma.

Teşekkürler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.