Windows Windows mağaza ve uygulamalar yok.

eskehacettepe

Katılımcı Üye
16 Şub 2019
915
5
windows 10 a güncellemeden önce mağaza, uygulamalar, ayarlar ve denetim masası açılmıyordu. yükseltince de aynı şekilde uygulamalar ve mağaza açılmadı. yeni kullanıcı oluşturdum ve bu kullanıcıda da mağaza ve uygulamalar silinmiş yani başlatta da görünmüyor. farklı çözümleri denedim ama aynı sorunu başka bi konuda bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim
 

AltayCyber

Coder Life'
1 Ara 2018
605
22
Kafkasya
Merhabalar,

Nette araştırdığım şekilde Microsoft forumda aynı hatayı hatta birebir aynı sorunu yaşayan bir kullanıcı için sunulan çözüm önerisi şu şekilde. Deneyerek, kontrol etmeni öneririm.


Yaşadığınız problem ile ilgili olarak Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /SCANNOW" yazıp ENTER tuşuna basınız.(Tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.



Sorunun devam etmesi durumunda BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.



Sorunun devam etmesi durumunda Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Sonrasında aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayıp test ediniz.



DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth



Problem giderilmez ise sisteminizde yüklü olan Antivirüs programınız mevcut ise kaldırıp yeniden deneyiniz.



Kolay gelsin.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.