Windows Mavi Ekran

blster1

Yeni üye
14 Ocak 2018
5
0
Hepinize iyi günler arkadaşlar.PC de adobe photoshopu çalıştırdığımda kernel_security_check_failure mavi ekran hatası alıyorum ve pc kendini kapatıyor bunun nasıl çözüldüğü bilen var mı? Ram ve hdd herhangi bir sorun yok sürücülerde güncel.
 

3xLDarq

Uzman üye
9 Eyl 2016
1,673
1
Bıraktı-----
Bu sorunla karşılaşmayan varsa bilgisayarı çoşturuyordur bunun tek cözümü yeni bilgisayar.Ama sadece bir programdan kaynaklanıyorsa,o programı silmekten başka çareniz yok.Benimde Driver programı acınca oluyordu kaldırdım bitti.
 

Greendex

Katılımcı Üye
9 Ara 2017
752
3
Sağ tık > Grafik... > Yüksek Performanslı nVidia'yı seç. Öyle çalıştır birde. Aynısı bende de oluyordu. Ben farklı bir ps kurmuştum sanırım.
 

EnesJikoDHT

Katılımcı Üye
9 Tem 2014
436
0
config.php
Photoshop'un farklı sürümlerini kullanmayı deneyin.
ya da sağ tık özellikler yapıp uyumluluk yerinde ayarlar kısmındaki renk modu vs. çözünürlük gibi seçenekleri değiştirerek deneyebilirsin.
 

S0N4K

Uzman üye
24 Haz 2016
1,267
180
root
Hocam program crackliyse eğer kurulumda yazılımsal bir sıkıntı olmuş olabilir.
Başka bir siteden indir, devam ederse başka bir sürüme geç. Bunlar da olmazsa bilgisayarını değiştirmen gerekebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.