Wm Recorder

puriya

Kıdemli Üye
7 May 2007
3,413
0
Microsoft TR
WM Recorder 14.10.1
73IK.jpg


WM Recorder, internet üzerinde yayınlanmakta olan ses ve video dosyalarını bilgisayarınıza kaydedebilmenizi sağlayan bir yazılımdır. Yazılım klasik indirme yöneticilerinden farklı olarak; internetten direk indirilmesine izin verilmeyen dosyaları indirebiliyor.

İnternet aracılığıyla ses ve video yayını yapan sitelerin kullanmış olduğu tüm popüler dosya biçimlerini tanıyabilen bu araç böylece bu dosyaları indirebilmenizi sağlıyor. Yazılım oldukça sade bir arayüze sahip olması ve kolay kullanılabilmesi ile de dikkat çekiyor.

Yazılımın Genel Özellikleri :
Kendiliğinden kayıt.
Dahili zamanlama aracı.
Süper hızlı kayıt, 5 kat daha hızlı dosya kaydetme.
Şifre korumalı video kaydı.
Yavaş bağlantılarda dahi yüksek kalitede kayıt.
Çoklu kayıt imkanı.
Yarıda kalan kayda yeniden başlayabilme.
Kayıtları parçalama ve birleştirme.
Ve daha fazlası...

Yazılımın Desteklediği Dosya Biçimleri :
Windows Media
Real Audio ve Real Video
Flash Video (FLV)
Mpeg
QuickTime
Streaming MP3 (Shoutcast)

Kod:
wmrecorder.14.10.1.rar - MixtureFile.com
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.