Yabancilarin TÜrkler Hakkinda SÖyledİĞİ SÖzler

BeLgiQuE_34

Katılımcı Üye
19 Tem 2007
584
6
Avrupanin her yeri
TÜrk Heredottan Tevrattan Çok Eskİ YÜzyillarin TanidiĞi Bİr Mİllettİr.emİr Altina Gİrmeyİ Kabul Etmeyen, YİĞİtlİk, AlabİldİĞİne GenİŞ Zafer AŞki,sonsuz Bİr BaŞlama YeteneĞİ,Çevrelere Uymaktan Çok Çevrelerİ Kendİne Uydurmak Zevkİ Ve Tutkusu, Bu Mİlletİn YÜzyillar Dolduran Tarİhİnde ApaÇik GÖrÜlÜr,okunur.

(hammer)


TÜrklerİn Vatanlarina BaĞliliklari Her Huylarin ÜstÜndedİr.
(cabiz)


TÜrkler ÖldÜrÜlebİlİrler, Fakat Yenİlgİye UĞratilamazlar.
(napolyon)


TÜrkler Kahramandirlar,dostlarina Zarar Vermezler, KazanÇ Getİrİrler. Bu BÜyÜk Mİllet TuttuĞu Elİ Birakmaz. SÖzÜnden DÖnmez, İyİ Ve KÖtÜ GÜnlerde Dostundan Ayrilmaz. BÖyle Bİr Mİlletle El Ele Vermek YeryÜzÜnde Her GÜÇlÜlÜĞÜ Yenmek İÇİn Sonsuz Bİr GÜÇ Ve Yetenek Kazanmak Demektİr.
(comenİus)


Çanakkale’de BaŞarili Olamadik? Nasil BaŞarili Olurduk Kİ? Zaten TÜrkler Yuvasina GİrİlmİŞ Aslanlarin Hİddetİyle CÜr’et Ve Ve Cesaret KahramanliĞi İle SavŞiyorlardi. BÖyle Bİr Mİllet GÖrmedİm.
(sİr Juliet Corbert)


TÜrklerİn, Avrupa Dengesİ İÇİn Gereklİ Bİr Eleman Olduklari Kesİndİr. TÜrklerİn Sonsuz Nİtelİklerİ, Tarİhİ Erdemlerİ Ve YÜksek Kabİlİyetlerİ Unutulmamalidir.
(beaconsfİeld)


TÜrkler HİÇ KuŞkusuz Avrupa Tarİhİnİn Ve Yakin Asya Tarİhİnİn En Erdemlİ Mİlletİdİr.
(kayzerlİng)


TÜrkler Yalniz Sonsuz Bİr Cesaret DeĞİl, İradelerİ ŞaŞirtan Bİr Sİhİrbaz Zekalari Da Vardir. İŞte, TÜrk Bu Zekasiyla Zafer Kazanir, Uygarliklar Yaratir Ve İnsanlik DÜnyasinda En Şereflİ Hİzmetİ BaŞarir. Zaten Avrupa’nin Yarisini YÜzyillar Boyunca Boyunduruk Altina Almak BaŞka TÜrlÜ MÜmkÜn Olmazdi.
(Çernayev)

 

BeLgiQuE_34

Katılımcı Üye
19 Tem 2007
584
6
Avrupanin her yeri
TÜrklerİn Yurdu Efendİler, Kahramanlar, Şehİtler Dİyaridir. BÖyle Bİr Mİlletİn DÜŞmani Olmak, Bence İnsanliĞin DÜŞmani Olmaktan Farksizdir.
(lamartİne)


TÜrk Soylularin Soylusudur. Yapma Olmayan, GÖsterİŞİ Olmayan Bu Pek YÜksek Soyluluk Ona DoĞanin ArmaĞinidir.
(pier Loti)


TÜrklerİn DoĞruluklariyla, Namusluluklari Ne Kadar ÖvÜlse Yerİdİr.
(charles Mac Farlene)


TÜrkler İyİ YÜreklİ Ve HoŞgÖrÜlÜdÜrler, İnandiklari GerÇeklere GÖz Yumarlar. Bu Kendİ GÜÇlerİne GÜvenmekten İlerİ Gelse Bİle Soyludur.
(chateubriand)


TÜrkler Pek Namuslu İnsanlardir.ne SavaŞta Ne BariŞta Hİle Yapmazlar,firsattan Yararlanmaya TenezzÜl Etmezler, Özlerİ Ve SÖzlerİ DoĞrudur.
(cabİz)

TÜrk Dİlİnİ İncelerken, İnsan Zekasinin Dİlde BaŞardiĞi BÜyÜk Mucİzeyİ GÖrÜrÜz.
(max MÜller)


Kendİ Mİlletİne KarŞi Bu Kadar DÜrÜst Ve CÖmert Olan MÜslÜman TÜrkler, Hangİ Dİn Ve Mezhebe BaĞli Olursa Olsun Ayni DÜrÜstlÜĞÜ Yabancilara KarŞi Da Yapar Ve Yerİne Getİrİrler. Bu Noktada MÜslÜmanla MÜslÜman Olmayan Arasinda HİÇ Bİr Fark GÖzetmezler.
(mondradgea D’obsson)


İnsanlari YÜkselten İkİ BÜyÜk ÜstÜnlÜk Vardir. ErkeĞİn Cesur, Kadinin İffetlİ Olmasi. Bu İkİ ÜstÜnlÜĞÜn Yaninda Bİr ÜstÜnlÜk Daha Vardir; Vatana HerŞeyİ Feda Edecek Kadar BaĞli Olmaktir. Bunlar BÜyÜk KahramanliĞi , Elem Ve Kedere KarŞi Koymayi DoĞurur. İŞte TÜrkler Bu ÇeŞİt Kahramanlardir.
(napolyon)n)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.