Yazılım | Programlama yazılım bilgim iyi, program yapıp satabilirim ama müşteri bulamıyorum

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,744
1,365
Bionluk, Fiverr gibi freelance iş bulma platformlarından yararlanabilirsiniz.

Portfoloyonuz gelişirse direkt iş alırsınız.

İyi Forumlar...
 

Rochelle

Üye
3 Ara 2022
212
81
Nijerya
Öncelikle Discord

Discordu günümüzde Fazlasıyla Kullanan Kişiler Var Kendi Sunucunu Açarsın biraz üye toplarsın Daha sonra istediğin bir url alırsın mesela discord.gg/kodcudayi Bu insanların seni daha kolay bulmasını sağlar 2. olarak Kendi Web Siteni Açabilirsin, Kendi Web Siteni Kurduktan sonra Google ADS ile Hem Reklam Veririsn hemde Sitene Reklam Ekler Reklamlar ile para kazanırsın 3. Github Kodladığın Projelerden küçük küçük parçalar githuba Yüklersin Ve Etkileşim kazanırsın insanların seni daha hızlı tanımasına Sebep olursun 4. öncelikle Ücretsiz Ama iş görür Programlar Yaz, Programları Yazdıktan Sonra Discord, Github, Websitende Dahada Ün Kazanırsın tanınmaya Başlarsın Ve Daha çok Para Kazanırsın.
 

CH

Asistan Moderatör
28 Ocak 2019
1,529
707
Kaer Morhen
Merhaba değerli üye,
İşin bu noktasında reklam vermeniz gerekiyor. Sizlere tavsiyem bir marka kurmanız olacaktır. Örneğin, Muhammed Yazılım diye bir sayfa açın. Gelişmiş sayfalarda reklam verin. Zamanla siparişler gelecektir. Gelmediği sürede de ufak çaplı yazılımlar kodlarsınız ve sayfanızın gelişimi için paylaşırsınız. Reklam için bir bütçe ayırmanız gerekiyor. Ayıramam derseniz eğer, freelancer platformlarda işinizi yayınlayabilirsiniz. Fakat burada da önemli kısımlardan birisi aktiflik ve diğeri de iş için ilan ettiğiniz miktar. Fiyatı fazla tutmayın ve alçakta tutmayın. Piyasa fiyatının 1-2 tık aşağısında ilan edin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.