Yazılım için laptop önerisi

Gameplayer

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
263
2
6
Sadece yazılım için kullanacağım c c# c++ phyton gibi yazılımlar kullanacağım. Arada belki league of legends oynatacak yani ekran kartı önemli değil. MAX 15k bütçeli bir laptop önerir misiniz
 

AltayCyber

Coder Life'
1 Ara 2018
605
3
22
Kafkasya
Sadece yazılım için kullanacağım c c# c++ phyton gibi yazılımlar kullanacağım. Arada belki league of legends oynatacak yani ekran kartı önemli değil. MAX 15k bütçeli bir laptop önerir misiniz

Merhabalar,

Şuan hali hazırda benimde kullandığım Laptop'u önerebilirim. Tam istediğinize uygun donanımda bir bilgisyar. Ben memnunum, python ve c++ için ayrıca siber güvenlikte çalışıyorum. Sorun yaşamadım şuana kadar.

ACER NİTRO 5 TIKLA

İyi Forumlar
 

Fełix

Katılımcı Üye
7 Ocak 2023
361
2
214
NightmareTales
Oryx PRO

Linux adına dizüstü ve masaüstü bilgisayar üreten bir şirket olan System76; son dönem programlama ürünleri arasında öne çıkan Oryx Pro ile dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yazılım alanında yeni yeni kullanmaya başladığı model uzmanlar tarafından incelenen son dönem yazılım bilgisayarlarından birisi olarak nitelendirilebilir.

Microsoft Surface Pro 7

Özellikle Linux işletim sistemi açısından başarılı çalışmasıyla ünlü Microsoft Surface Pro 7 modeli günlük basit kodlama işlerinizi yapabileceğiniz bir bilgisayar. Hem tablet hem laptop şeklinde kullanabileceğiniz bir bilgisayar olan Pro serisinin dikkate değer olumsuz özelliklerinden birisi ise ARM tabanına sahip bir işlemci üzerine inşa edilmesidir. Bunun dışında yazılım için bilgisayar tercih edeceklere önerilen temel başlangıç modellerinden birisidir.

Casper Nirvana S500

Türkiye’de online teknoloji alışverişi denildiğinde aklına gelen ilk marka olan Casper

, Nirvana serisi ile yazılımla ilgili laptop araştırmasında öne çıkan modellerden biri oluyor. Hem ince, hem güçlü bir bilgisayar olan Nirvana s500 aynı zamanda programlama için uygun laptop arayışınıza son verebilecek özelliklere sahiptir. Nitelikli ve kaliteli bir bilgisayar olarak bilinen Casper Nirvana S500 modeli, 10 saate varan batarya gücü ve opsiyon olarak MX450 2GB ekran kartıyla başarılı bir performans sunuyor.

Apple MacBook Air

Apple’ın MacBook Air modeli farklı açılardan yazılımcıların işine yarayacak bilgisayar özellikleri içeriyor. Yüksek hız oranı, önemli güncellemelere sahip olması sessiz kullanım ve duyarlı arayüz gibi ayrıntıları ile dikkat çeken modellerden birisi haline geliyor. Modelin M1 çipli olan tipi başarılı performansı ile tercih ediliyor.

Dell XPS 15

Estetik ve işlevsel tasarımı kullanım kolaylığı sağlayan XPS 15 modeli aynı zamanda hızlı kullanım özelliği ile de öne çıkıyor. 15,6 inç ekranı ve 4K ekran çözünürlüğü ile programcıların tercih ettiği modellerden birisi haline geliyor. Yüksek potansiyele sahip grafik işleme özelliklerine dikkat çekmesinin yanı sıra; kullanışlı pil ömrü ile tercih edilen modellerden birisidir. Bunun yanı sıra Dell markasının resmi şekilde Linux’u desteklemediği bilinmelidir. Yine de genellikle Linux dağıtımları bu modellerde de çalışır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.