Yazılım Mühendisliği ?

Sessizer

Katılımcı Üye
15 Mar 2017
867
0
000004
Sorular Parça Parça Geliyo :D . Aga Üzdün be :( Keşke Şart Olmasaydı matamatikle Yabancı Dilim Hiç Yok :(

O Kadar Hayal Kurmuştum

Matematik :kalp . Zor degil kardes (trigonometri belki :trl ) az çabalaman gerek 1 yıl adam akıllı mat calis temelini atarsın, sonrası gelistirmek. Ingilizceyi öğrenmek istiyorsan varsa ön yargın kır, hemen olacak diye birsey yok min. 3-4 sene belki daha fazla öğrenebilirsin bir dili.
 
18 Mar 2018
133
1
İngilizcen okuduğun bir makaleyi anlayabilecek bir düzeyde olmak zorunda. Matematiğin ise alanına göre, mesela ben yapay zeka üzerine çalışıyorum. Yapay zeka matematik, istatistik ve yazılım biliminin birleşimiyle oluşmuş bir alan. Bu alanda matematik bilmek zorundayım. Ama gidip front end developer olacak olsan matematiğin o kadar da bir önemi yok.
 

s60v3

Katılımcı Üye
22 Eyl 2012
359
0
Almanya
trigonometrinin zor olduğunu söyleyenlere aldırma, henüz zoru görmemişler programlama alanında giriş için temel matematik gerekli sonrasında veribilimi, ml, ai gibi alanlarda ileri matematik dediğimiz(türkiyede eğitimleri dahi yok) alanda uzmanlaşman gerekli, yazılım sektörü geleceğe hitap ettiğinden artık ileri matematik bilmeyen yazılımcı kalmayacak, bu arada yol yakınken ingilizce öğrenmeye bak, yolun başındasın zamanın var şu dünyada öğrenebileceğin en kolay dil ingilizcedir haricindeki hangi dile bakarsan bak fiil çekimleri, kimilerinde artikeller, kimilerinde alfabe ve telaffuzlar başının etini yer
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.