Yazılıma Yeni Başladım

tanerberk13

Yeni üye
6 Ara 2021
1
0
hacking de yeniyim acaba hangi dilleri öğrenmem lazım beyaz şapkalı hacker için veya siyah için 2 ye ayırıp yazar mısnız bilgili birisi varsa yada bu dilleri bil bu dilleri öğrenmesende olur gibi sağolun
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Kudad

Katılımcı Üye
14 Nis 2021
631
138
hacking de yeniyim acaba hangi dilleri öğrenmem lazım beyaz şapkalı hacker için veya siyah için 2 ye ayırıp yazarmısnız bilgili birisi varsa yada bu dilleri bil bu dilleri öğrenmesende olur gibi sağolun
python basittir ilk bundan başlayıp iyice öğrenip
C öğrenin bi tık daha zor
assembly en zor ama antivirüs bypass filan işe yarar
 

Loux

Uzman üye
16 Ocak 2019
1,753
1,086
BL4CKGORE
Python ile başlamanı tavsiye ederim.Nedeni çok kolay bir dil ve kütüphanesi oldukça geniş.Diğer dilleri öğrenmene de yardımcı olur.Sonra C vs öğrenebilirsin.
 

1wexter1

Katılımcı Üye
24 Eyl 2021
922
648
Uzayda1yer

Bahadır-Şad

Katılımcı Üye
23 Tem 2021
951
881
SaMuRai
Merhabalar değerli üye,

Eğer yeni başlıyorsanız ve kendinizi Siber güvenlik alanında geliştirmek istiyorsanız Python ile başlamanızı tavsiye ederim.

Eğer yazılım alanında kendinizi geliştirmek istiyorsanız C# ile başlamanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.